Obožuje mamine sarme

Goran Dragič za praznike z družino, pokazal je tudi sina

E. J.
27. 12. 2022, 14.12
Posodobljeno: 27. 12. 2022, 14.47
Deli članek:

Kapetan naše zlate reprezentance Goran Dragić je pokazal svojega sina in starša, ki sta ga obiskala v ledenem Chicagu.

Instagram/zajem slike
V Chicago, kjer je danes -12 stponij Celzija, je prispela je košarkarjeva mama Mojca.

Gogi, kot kličejo košarkarja Gorana Dragića, ki zimo preživlja v mrzlem Chicagu, kjer igra za Chicago Bulls, je na družbenem omrežju pokazal, da letošnje božično novoletne praznike preživlja v krogu svoje družine. Najprej sta v Chicago, ki slovi po izredno ledenih zimah, prispela njegova mama Mojca in oče Marinko.

Potem pa sta prispela še Gogijeva otroka, sin Mateo in hčerka Victoria, ki ju ima košarkar z nekdanjo ženo Majo. Ona z njima živi v Miamiju, kjer je Goran dolga leta igral. Ker informacij o skrbništvu ni delil z javnostjo, ni znano, koliko časa preživi z otrokoma, a po pisanju medijev naj bi ju redno obiskoval in z njima preživel vsak prost trenutek.

Tako je tudi zdaj, ko sta otroka obiskala v Chicagu, kjer bo z družino preživel praznike. Pokazal je fotografijo s treninga, kako s sinom mečeta žogo in se pogovarjata, fotografija pa je na spletu naletela na velik odziv. Zdi se, da si je košarkar vendarle opomogel od napornega in travmatičnega leta 2021, ko je spremenil klub, ostal brez olimpijskih iger in se povrhu vsega še ločil od žene Maje. Na srečo ima zelo skrbna starša, ki sta tik pred koncem leta odpotovala v Ameriko, da ima njun sin čez praznike podporo bližnjih. Goran ni nikoli skrival, da je zelo navezan na starše. Za ameriške medije je nekoč dejal, da je njegova mama najboljša kuharica in da mu njena sarma v trenutku nariše nasmeh na obraz. Nedvomno bo tako tudi za letošnje praznike.