Dolgo je skrivnost obdržal le zase

Kaj počne Omar Naber sredi gozda z Borison Cavazzo in Mileno Zupančič?

E. J.
9. 9. 2022, 13.31
Posodobljeno: 9. 9. 2022, 13.57
Deli članek:

»Poznam ju že od prej in oba sta me pri mojem delu vedno podpirala, kar si štejem v veliko čast. Milena in Boris sta na snemanju delovala resnično zaljubljena, res si zaslužita status, ki ga imata danes," o svojem novem videospotu z legendarnima slovenskim igralcema pravi Omar.

Hana Barši Pamlić
Boris Cavazza, Saša Lešnjak, Milena Zupančič in Omar Naber so skupaj posneli videospot sredi gozda, v divji naravi.

Pevec Omar Naber je tokrat v čustveni baladi Glas srca moči združil z mlado in talentirano Sašo Lešnjek.

Nekaj posebnega pa je videospot, ki pripoveduje zgodbo o starejšem paru, ki svojo magično ljubezen neguje že vrsto let in gledalca popelje v prelep gorski svet, v glavnih vlogah pa nastopata dva legendarna slovenska igralca, Boris Cavazza in Milena Zupančič.

Hana Barši Pamlić
»Poznam ju že od prej in oba sta me pri mojem delu vedno podpirala, kar si štejem v veliko čast," pravi Omar Naber o Borisu Cavazzi in Mileni Zupančič.

Kako ju je pridobil za nastop v svojem videospotu, nas je zanimalo. »Poznam ju že od prej in oba sta me pri mojem delu vedno podpirala, kar si štejem v veliko čast. Milena in Boris sta na snemanju delovala resnično zaljubljena, res si zaslužita status, ki ga imata danes," pove Omar.

Hana Barši Pamlić
Boris Cavazza in Milena Zupančič med snemanjem.

S Sašo pravita, da sta počaščena, da sta Boris in Milena sprejela njuno vabilo in da sta na videospot in pesem neizmerno ponosna.

Hana Barši Pamlić
Legendarni slovenski igralec Boris Cavazza je nastopil v novem videospotu Omarja Naberja in Saše Lešnjek.

Dvakrat na evrovizijskem odru

»Ko se v glasbeni karieri lahko pohvališ s tem, da si dvakrat stal na evrovizijskem odru, je ta dosežek, priznam, kar težko preseči,« pravi Omar, ki pa svoje kariere nikoli ni postavil na stranski tir. Vedno skrbno in premišljeno izbira pesmi, ki jih pošlje med svoje oboževalce. Prav zato pravi, da je tokrat k sodelovanju povabil mlado, nadobudno in talentirano pevko Sašo Lešnjek, sicer ženo glasbenika Alexa Volaska.

Hana Barši Pamlić
Mlada peka saša lešnjek je že prepoznavna, sicer pa je že dve leti žena glasbenika Alexa Volaska.

»O Saši lahko govorim samo v presežnikih. Izjemna pevka je hkrati pa tako srčna in čudovita oseba,« še doda Omar, ki priznava, da sporočilo pesmi prikazuje to, po čemer hrepenimo vsi, tudi on - trdno in neuničljivo ljubezen med moškim in žensko, ki traja celo življenje. »Pesem Glas srca je nekakšen korak proti zrelejšemu obdobju mojega življenja, ki mu bom vedno dodajal mero navihanosti in živahnosti.«

Hana Barši Pamlić
Omar Naber in Saša Lešnjek sta skupaj zapela; sicer je bil Omarjev zadnji duet z Nušo Derenda pred 12 leti.

Saša, ki smo jo kljub njeni mladosti že lahko zasledili v muzikalih, pa na Popevki in Poletni noči, razprodala je tudi svoj samostojni koncert in izdala album je nad duetom z Omarjem navdušena. »To, da imam duet z Omarjem, je zame potrditev, da delam dobro in stopam po pravi poti."

Verjame v magično ljubezen, a svoje ljubezensko življenje skriva

Tudi tokrat se Omar pod skladbo podpisuje sam, besedilo pa je delo njegovega basista Tomaža Urgla, ki je slednjega napisal svojim staršem ob 70. rojstnem dnevu. Omar pravi, da navdih dobiva iz svojega življenja. Verjame v magično ljubezen, pa ne samo med partnerjema, ampak tudi v medosebnih odnosih nasploh. Zaenkrat o svojem ljubezenskem življenju ostaja skrivnosten, ne skriva pa, da je zaljubljen v življenje in glasbo.