Praznuje 25 let solo kariere

FOTO in VIDEO: Robbie Williams postaja plešast: postopki presaditve las so neuspešni

E. J.
11. 8. 2022, 08.00
Posodobljeno: 11. 8. 2022, 08.30
Deli članek:

Čeprav je za injekcije za presaditev las zapravil "toliko, kot stane hiša moje babice", se bo moral sprijazniti, da ne delujejo.

profimedia
»Nihče mi noče presaditi las, saj zdravniki pravijo, da so moji lasje pretanki,« je povedal Robbie Williams.

48-letni pevec Robbie Williams razkriva, da so njegovi lasje po več neuspešnih postopkih presaditve 'postajali vedno tanjši'. Pravi, da bo 'sprejel' svoj novi videz, saj so mu zdravniki povedali, da možnosti pravzaprav ni več.

Moški z dvojno brado in brez las

Leta 2013 so mu prvič uspešno presadili lase, a ko so se leta 2020 spet začeli redčiti, se je odločil za drage injekcije za rast foliklov. Robbie je v pogovoru z Zoe Ball v njeni zajtrkovalni oddaji na radiu BBC Radio 2 dejal: »Nihče mi noče presaditi las, saj zdravniki pravijo,  da so moji lasje pretanki.« V začetku tega leta je Robbie v intervjuju za The Sun povedal, da se je odločil za injekcije za spodbujanje rasti las, vendar tudi te niso prinesle želenih rezultatov. »Stale so pravo bogastvo, dve viali te stvari. Stali sta enako kot hiša moje babice.« Povedal je še, da so mu rekli, da mu bodo lasje spet zrasli veliko gostejši, vendar je minilo sedem mesecev, odkar je imel poseg in ni opazil nobene razlike. Pošalil se je, da bo, ko bo nastopal na odru z ekranom za seboj, pogledal vanj in videl moškega z "dvojno brado in brez las".

Založba Menart
Robbie Williams predstavlja novo pesem z naslovom Lost, novi album in praznovanje 25. obletnice kariere.

Novi album in praznovanje 25. obletnice kariere

Sicer pa popularni Robbie ne počiva. Predstavil je novo pesem Lost in o njen povedal: »Lost' govori o trenutkih v mojem življenju, ko sem se prepustil nepremišljenemu vedenju.« Pesem bo seveda na novem albumu XXV, ki bo izšel 9. septembra in proslavlja 25 let Robbijeve solo kariere. Na njem se nahajajo vsi njegovi največji hiti, tokrat na novo orkestrirani s strani Julesa Buckleya, Guya Chabersa in Steva Sidwella ter posneti s priznanim nizozemski orkestrom Metropole Orkest.

Junija je Robbie za konec tega leta napovedal tudi novo turnejo po arenah, z datumi po Združenem kraljestvu in na Irskem. Jesenska turneja, ki se bo odprla z dvema večeroma v londonskem The O2, bo praznovanje Robbiejevih 25 let kot solo izvajalca.

Robbie, ki velja za enega bolj priljubljenih in prepoznanih glasbenikov na svetu, ima sicer 6 od 100 najbolje prodajanih albumov v britanski zgodovini, prodal je 80 milijonov albumov po vsem svetu, dosegel 14 singlov številka 1 in rekordnih 18 nagrad BRIT – več kot kateri koli drug izvajalec v zgodovini glasbe. Njegov zadnji album, 'The Christmas Present' (2019), je postal njegov 13. album številka 1 v Združenem kraljestvu, s čimer je izenačil rekord Elvisa Presleyja. Skupaj z albumi, ki jih je izdal kot član skupine Take That, ima Robbie tako kar 17. najvišje uvrščenih albumov, kar ga uvršča med tri najboljše izvajalce vseh časov z največ hiti v njihovem katalogu.