UŽIVAJO NA HRVAŠKEM

Beckhamovi na počitnicah na hrvaškem otoku Lopud

M. T. V.
12. 7. 2022, 10.00
Posodobljeno: 12. 7. 2022, 10.09
Deli članek:

David in Victoria v bližini Dubrovnika praznovala tudi 11. rojstni dan hčerke Harper.

Profimedia
Po romantičnih Benetkah sta si zakonca Beckham privoščila še počitnice na Lopudu.

Kako lepo praznovanje 23. obletnice zakona! Victoria in David Beckham sta si najprej privoščila večerjo v Parizu, nato z nočnim vlakom Orient Express odpotovala v Benetke, kjer so se jima pridružili tudi otroci in so tam praznovali skupaj, nato pa so odpotovali naprej na počitnice na Hrvaško.

Hrvaški mediji poročajo, da so Beckhamovi nastanjeni na otoku Lopud v bližini Dubrovnika, v zgodovinskem kompleksu Lopud 1483, nekdanjem samostanu, ki ga je nato obnovila grofica Fancesca von Habsburg ter v njem ustvarila eleganten butični hotel, muzej in duhovno zatočišče, danes pa je to ena od najbolj luksuznih počitniških lokacij na Jadranu, za katero je treba na dan odšteti 10 tisoč evrov (za celoten kompleks, za eno nočitev pa 1400 evrov). V nastanitvi, v sklopu katere je tudi čudovit Sveti vrt, lahko biva deset oseb.

Beckhamovi so si seveda omislili tudi varnostnike, ki jih videvajo okoli nastanitve, tudi pred zasebno plažo. Družina je tu praznovala 11. rojstni dan najmlajše hčerke Harper, slavno družino pa so opazili tudi na sosednjem otoku Šipanu, kjer so si privoščili večerjo v restavraciji Bowa, in sicer pod pogojem, da jih tam nihče ne fotografira.

Instagram
Harper Beckham je na Lopudu praznovala 11. rojstni dan.