Drama

FOTO in VIDEO: Britney se je poročila, a ni šlo brez incidenta

R.T.
10. 6. 2022, 10.00
Deli članek:

Ameriška pevka Britney Spears je sedem mesecev po tem, ko se je osvobodila pravnih okov, skočila v zakonski jarem.

Reuters
Britney Spears

40-letna zveznica je včeraj v Los Angelesu svojemu zaročencu Samu Asghariju dahnila usodni da. Spearsova je imela še lansko leto glede posameznih odločitev v svojem življenju povsem zavezane roke, njene finance in nekatere druge segmente njenega življenja je imel namreč kar 13 let v rokah njen oče Jamie Spears, kar je pomenilo tudi, da se Britney v tem času ni smela poročiti, hkrati ni smela imeti otrok. Vse skupaj se je končalo novembra lani, ko je dobila sodno bitko. Njen oče je po sodbi dejal, da je bilo skrbništvo nad hčerko »nujno« za zaščito njenega duševnega zdravja, a je nato priznal, da je mogoče čas, da »življenje znova vzame v svoje roke.«

Profimedia
Posestvo, kjer je potekalo poročno slavje.

Spearsova je 28-letnega osebnega trenerja Asgharija leta 2016 spoznala med snemanem videospota za svojo skladbo Slumber Party. V lanskem septembru sta se zaročila, na začetku aprila letos pa je Britney naznanila, da je noseča. Le mesec dni pozneje je nato sporočila tragično vest, da je splavila.

Na včerajšnji poroki je bilo po poročanju ameriških medijev mogoče zapaziti tudi nekatere druge hollywoodske zveznice, kot sta Paris Hilton, Madonna in Drew Barrymore, ni pa bilo tam njenih staršev. Ashgari je sicer Britneyjin tretji mož. Pred tem je bila leta 2004 vsega 55 ur poročena z Jasonom Alexandrom ter nato med letoma 2004 in 2007 s Kevinom Federlinom.

Ravno Alexander je včeraj poskrbel za incident, ki se je odvil pred samim obredom. Njenega nekdanjega soproga so morali pridržati varnostniki, ko je poskušal vdreti na posestvo, na katerem je potekala poroka. Svoj poskus je v živo predvajal tudi na družabnih omrežjih, a so ga varnostniki hitro odstranili. Pozneje ga je aretirala policija.