Pri hoji šepa

Pavle Ravnohrib čaka na operacijo

N. K./revija Lady
27. 4. 2022, 20.22
Deli članek:

»Po lastni neumnosti čakam na operacijo kolka že dobri dve leti, šele septembra bom na vrsti," nam je povedal igralec Pavle Ravnohrib.

Osebni arhiv
Z operacijo je Pavle Ravnohrib odlašal dve leti.

Da včasih ni dobro odlašati z obiskom zdravnika, je na svoji koži izkusil tudi igralec Pavle Ravnohrib. »Po lastni neumnosti čakam na operacijo kolka že dobri dve leti, šele septembra bom na vrsti. Sam sem kriv. Malo sem odlašal zaradi covida-19, malo pa tudi po moji krivdi in ta rok se je tako podaljšal,« nam je pojasnil pred kratkim in dodal: »Ne hodim rad k zdravniku in sprva sem mislil, da gre le za išias. Nisem namreč hipohonder in nisem šel takoj k zdravniku.«

Ob obisku ortopeda je igralec, ki je konec lanskega leta praznoval 65. rojstni dan, dobil potem še očitek, da ima previsoko telesno težo in da je to problem, a kaj, pravi sam, ko tako rad jé: »To je tudi problem mojega poklica. Pozno prihajam domov, vmes pa dolgo nič ne jem in potem grem pozno zvečer v hladilnik in jem.« No, mi verjamemo, da bo s Pavletom vse dobro, da bo operacija hitro mimo, okrevanje pa temeljito ter da se bomo še dostikrat srečevali.