Iščejo jo v Zagrebu in okolici

Izginila je zmagovalka Big Brotherja

R.T.
27. 4. 2022, 19.53
Posodobljeno: 27. 4. 2022, 19.56
Deli članek:

V Zagrebu iščejo 37-letno Marijano Seifert, ki je leta 2011 zmagala v »balkanski« verziji resničnostnega šova Big Brother.

Nestali.hr
Marijana Seifert

Policijo je o izginotju Marijane obvestil njen mož, Karlo Seifert, s katerim se je zmagovalka srbskega Big Brotherja, v katerem so gostovali tekmovalci iz držav bivše Jugoslavije, poročila pred približno dvema letoma . Karlo je tudi na Facebooku objavil poziv, naj se javi, kdor ima kakršnokoli informacijo o njegovi soprogi.

Zagrebška policija je sporočila, da so Marijano nazadnje videli v soboto zjutraj v Lastovski ulici v Zagrebu. Takrat je nosila kratko majico rjavkaste barve, črno športno jakno in črne pajkice.

Marijana, ki se je ob vstopu v resničnosti šov leta 2011 pisala Čvrljak, je v tistem času s svojo vlogo v šovu poskrbela za vsebino rumenih medijev. Pred kamerami se je zaljubila v srbskega glasbenika Nikolo Nemeševića Nemeša in prevarala svojega takratnega moža. Kot je bilo v navadi v teh šovih, sta se v tako imenovani izolaciji predala strastem, kar je pripeljalo do Marijanine ločitve. Z zmago v šovu je pobrala slabih 100.000 evrov in se umaknila iz šovbiznisa. Poročila se je z Nemešom in se od njega ločila leta 2016. Sledil je še en kratkotrajen zakon, nato pa je v Zagrebu spoznala Seiferta.