Neprijetno

VIDEO: Je Jana Morelj res uničila zaroko?

N.N.
1. 4. 2022, 17.14
Posodobljeno: 1. 4. 2022, 19.26
Deli članek:

V jutranjem programu Denis Avdić Showa na Radiu 1 je šlo danes zjutraj nekaj zelo narobe. Ne, ni se pokvaril mikrofon, ni zmanjkalo glasbe, tudi nihče od treh prijateljev ni padel skupaj – temveč je za 'škandal brez primere' poskrbela Jana Morelj!

Radio 1
Počutila se je malce nelagodno.

Denis Avdić je zjutraj preko Skypa poklical poslušalca Samota, ki je pisal v uredništvo, da si želi zaprositi svoje dekle Lauro. Samo je že takoj na začetku povedal, da je velik oboževalec Jane Morelj in da jo ves čas spremlja. Jana se je le prijetno zasmejala, nato pa so na Skype dodali še Lauro, da bi jo njen dragi zaročil.

Ker je bila Laura ob klicu vidno razburjena, je bilo vsem v studio jasno, da nekaj ne 'štima'. Takoj je povedala, da je Samo zagledan v našo Jano in da ves čas govori samo o njej. Ter da sta se na koncertu Guns 'n' Roses na Dunaj spoznala in objela. Jani seveda ni bilo nič jasno, lahko bi rekli celo, da se je počutila malce nelagodno. A kaj kmalu je bil studio poln smeha, kajti »parček« je Jani povedal, da je prvi april – onadva pa sta v resnici igralca! Vsi so se dobro nasmejali in se strinjali, da je šala, ki je zrasla na zeljniku Denisa Avdića, odlično uspela!