Primož Ekart ni več samski

Igralca ne skrivata več ljubezni

D.D./revija Lady
21. 3. 2022, 07.43
Posodobljeno: 21. 3. 2022, 07.44
Deli članek:

Po naših informacijah naj bi bila v zvezi že dve leti, v zadnjem času pa jo izkazujeta tudi javno s skupnimi obiski gledaliških predstav.

Marko Vavpotič
Primož Ekart, ki bo prihodnje leto praznoval 60. rojstni dan, s srčno izbranko Majo Kunšič.

Režiser in igralec Primož Ekart je srečo v ljubezni našel v igralki in animatorki Lutkovnega gledališča Ljubljana Maji Kunšič, s katero sta nastopila tudi v lutkovno-glasbenem spektaklu Moby Dick. Po naših informacijah naj bi bila v zvezi že dve leti, v zadnjem času pa jo izkazujeta tudi javno s skupnimi obiski gledaliških predstav. Med drugim sta si v dvoje prišla ogledat premiero uprizoritve Svoje usode krojači Slovenskega mladinskega gledališča, v kateri igra njena nečakinja Hana Kunšič, Maja pa je svojega dragega podprla na nedavni premieri uprizoritve Skrivno društvo KRVZ v Lutkovnem gledališču Ljubljana, v kateri je ta upodobil dedija Konstantina.

Z omenjenim gledališčem pa je povezan tudi njegov sin Filip Ekart Babić, ki ga ima z nekdanjo ženo, igralko Ivo Babić (skupaj imata še hčerko Lino) – tam namreč dela kot hostesnik. Ima pa izkušnje tudi z odrom, pred leti je namreč s sestro in mamo nastopil v predstavi SNG Drama Ljubljana Jugoslavija, moja dežela.