Raje se izogiba kameram

Svoj obraz pokazal še tretji brat Piletič!

Nejc Simšič
15. 3. 2022, 20.15
Deli članek:

Druga oddaja priljubljenega šova preobrazb je gledalcem servirala nove zabavne imitacije, a tudi zanimive zgodbe znanih nastopajočih. Eno od presenečenj večera je bil zagotovo tretji brat Piletič, navdušila pa je tudi vnovična zmagovalka Adrijana Kamnik.

Mediaspeed
Anej in Rok Piletič sta za svoj nedeljski nastop na pomoč poklicala svojega postavnega brata.

Priljubljena Anej in Rok Piletič, ki ustvarjata pod imenom BQL, sta na slovenski estradni sceni znana kot zabavna, talentirana in simpatična brata. Le redki pa vedo, da imata še enega, starejšega brata – Aljaž je po poklicu frizerski mojster in se očitno ni usmeril v glasbo.

Čeprav se v javnosti ne pojavlja pogosto, pa je svoja brata z veseljem podprl v nedeljski oddaji Znan obraz ima svoj glas in se jima pridružil med nastopom na odru; skupaj so imitirali glasbeni trio Jonas Brothers. A kot smo izvedeli, je Aljaževa vloga v Rokovem in Anejevem glasbenem ustvarjanju kljub vsemu zelo pomembna, saj skrbi za njuni pričeski in urejen videz. »Aljaž se nerad izpostavlja medijem, je bolj brat iz ozadja, ki skrbi za najin videz, a tokrat je naredil res veliko izjemo in z nama nastopil na televiziji, za kar sva mu neskončno hvaležna,« sta priznala BQL.

Instagram
Aljaž se sicer izogiba medijem in soju žarometov, saj uživa v poklicu frizerja, a med drugim skrbi za videz svojih dveh slavnih bratov.

Zmage ni pričakovala

Že drugo oddajo zapored pa je slavila Adrijana Kamnik, ki je dokazala, da se v njej skriva res velik glasbeni talent. Tokrat je navdušila z dvojno imitacijo – Dolly Parton in Kennyja Rogersa. »Ponovne zmage res niti v sanjah nisem pričakovala. Resda sem imela precej težko in zanimivo preobrazbo, ampak vseeno nisem niti malo računala na drugo zmago. Hvala vsem, ki so glasovali zame,« je dejala.

Mediaspeed
Že drugo oddajo zapored je slavila Adrijana Kamnik, ki je tokrat odlično imitirala Dolly Parton in Kennyja Rogersa.