Poroka

Po 4 letih velike ljubezni sta Rok Kunaver in Natalija Gros dahnila usodni da

Eva Jandl
15. 3. 2022, 19.35
Posodobljeno: 15. 3. 2022, 22.02
Deli članek:

Brez velikega pompa sta se v soboto igralec Rok Kunaver in nekdanja športna plezalka Natalija Gros poročila. Za oba je to drugi zakon, sicer pa sta si poroke oba želela že nekaj časa.

osebni arhiv
Rok Kunaver in Natalija Gros sta v soboto postala zakonca Kunaver.

Konec tedna so se razširile govorice, da sta se znana zaljubljenca, igralec Rok Kunaver in športna plezalka Natalija Gros, poročila. Novico je potrdil Rok, ki podrobnosti sicer ni želel razkriti, izvedeli smo le, da je poroka potekala v soboto na dvorcu Zemono, v Gostilni pri Lojzetu, ki se lahko pohvali z Michelinovo zvezdico. Njuna ljubezen je bila velika skrivnost šova Zvezde plešejo leta 2018, razkrila sta jo po koncu oddaje, v kateri je Natalija slavila kot zmagovalka.

Pop TV
Njuna ljubezen je bila velika skrivnost šova Zvezde plešejo leta 2018.

Njuna ljubezen je za oba pomenila nov začetek: Rok se je leta 2016 ločil od tedanje žene Nike, Natalija pa je leta 2015 izgubila moža, očeta takrat polletne hčerke Ele, režiserja Jureta Breceljnika, ki je nenadoma umrl med spanjem zaradi možganske kapi. »Spoznala sva se dve ali tri leta po tem, torej sva imela dovolj časa, da sva v sebi predelala stvari, žalovala, se postavila na noge. Ko sva se srečala, sva imela vsak svojo življenjsko zgodbo, v vsako zvezo vstopiš z določeno zgodovino, družino, prtljago, s kartami, ki so bile razdeljene na videz naključno – a morda tudi ne,« se začetkov ljubezni spominja Rok in dodaja, da se zelo dobro razumeta, se spoštujeta in se vedno lahko vse zmenita.

Zaživeli skupaj tik pred epidemijo

natalija gros
Rok, Natalija in Ela radi preživljajo čas skupaj kot družina.

Kakšnega pol leta pred začetkom epidemije pa so Rok, Natalija in njena hčerka Ela zaživeli skupaj in postali prava družina, nam je zaupal Rok, ki si je že prej želel postati oče, saj ima rad otroke, oni pa njega. »Ko sem ugotovil, da je Natalija vse tisto, kar si želim, da je to to, sem sam pri sebi o tem dobro premislil, z Natalijo sva se odkrito pogovorila, zato nikoli nisem imel zadržkov zaradi Ele. Tudi Eli sem dal čas, da me sprejme.« Pol leta po vselitvi v skupni dom se je zgodila epidemija in z njo karantene, ko so bili skupaj doma več časa, je povedal in dodal, da si tudi zdaj, ko ima več dela, vedno vzame dan ali dva, da so vsi trije skupaj, saj se imajo zelo radi. Sicer pa je Rok željo po poroki izrazil že pred časom, ko nam je povedal, da sicer z Natalijo še nista zaročena, a si poroke oba želita. Več o podrobnostih s poroke in ekskluzivne fotografije pa najdete v jutrišnji reviji Lady!

osebni arhiv
Zaljubljena Rok in Natalija