ŠOK

Severina namesto čestitke dobila novo tožbo bivšega

Nejc Simšič
10. 3. 2022, 14.17
Posodobljeno: 10. 3. 2022, 15.39
Deli članek:

Saj ni res, pa je! Tako nekako bi lahko opisali položaj, v katerem se je znašla ena največjih hrvaških zvezdnic, Severina; na dan žena je, šokirana, prejela poziv sodišča na razpravo o novi tožbi, ki jo je proti njej vložil bivši soprog Milan Popović.

Instagram
»Vesel dan žena,« je še napisala na koncu svojega javnega zapisa, kjer je dala vsem oboževalcem vedeti, kaj se ji spet dogaja.

Hrvaška glasbena diva Severina je na dan žena, ko bi lahko kot vse ženske sveta praznovala, dobila nov »nož v hrbet« od nekdanjega moža, srbskega kralja bakra.

»Na sodišče me zdaj pozivajo ravno na datum mojega rojstnega dneva. Človek bi rekel, da pravna država deluje,« je v sarkastičnem tonu zapisala Severina, ki je na družbenih omrežjih tudi razkrila, da so sodni mlini v pravnem dokumentu narobe napisali njen priimek – v sodnem pozivu piše Severina Kojić, čeprav je pevka po ločitvi znova prevzela svoj dekliški priimek, Vučković. 

Instagram
Hrvaška zvezdnica Severina se je vrnila z Maldivov in na dan žena namesto čestitke doživela nov šok – poziv sodišča zaradi nove tožbe njenega bivšega moža.

NA SODIŠČE ZLEPA ALI ZGRDA?

Sodna razprava se bo torej odvijala 21. aprila zjutraj, kar je datum Severininega rojstnega dne, praznovala bo okroglih 50 let. Vsi balkanski mediji se strinjajo, da je to načrtna poteza njenega bivšega moža. V opombah je celo poudarjeno opozorilo, da lahko Severino v primeru nepojasnjene odsotnosti na sodišče pripeljejo proti njeni volji.

MNENJA PRAVNIKOV SO RAZLIČNA

Ob Severininem čustvenem zapisu, ki mu je priložila fotografijo sodnega poziva, so se na spletu oglasili tudi nekateri znani pravni strokovnjaki, ki pa imajo, po pričakovanjih, različna mnenja o novi tožbi, zato se pevkini oboževalci sprašujejo, kaj bo pravzaprav njen naslednji korak. Vsekakor so ji pod objavo šokantnega zapisa vsi oboževalci in medijski prijatelji izkazali podporo in ji zaželeli predvsem, naj ostane močna; zanjo držijo pesti, da bo roka pravice na koncu sodila v njeno korist.