Veseli se rojstnega dneva

Darja Gajšek o mami Marjani

P. J./revija Lady
7. 3. 2022, 05.46
Deli članek:

"Ko me je kot 12-letno dekle vzela s seboj na njivo, da sva ure in ure okopavali, sem se z globokimi pogovori o življenju seznanila s tem, da mi bo uspelo le s trdim delom,« ganjeno prizna Darja

Osebni arhiv
Darja Gajšek z mamo Marjano, ki ji še danes z ljubeznijo predaja življenjske modrosti.

Priljubljena pevka in voditeljica Darja Gajšek je predana žena in mati, ki ne skriva dejstva, da je zelo navezana na svoja starša. Njen odnos z mamo Marjano je izjemno ljubeč, kar dokazuje dejstvo, da se Darja njenega rojstnega dneva vsako leto veseli bolj kot svojega. Nekaj dni pred praznikom zaljubljenih je gospa Marjana praznovala 56 let, Darja pa je ob tem poudarila, da ima njena mama zlato srce.

»Naučila me je, da največ v življenju šteje, da si pošten in skromen. Naučila me je delati in ceniti vsako delo. Ko me je kot 12-letno dekle vzela s seboj na njivo, da sva ure in ure okopavali, sem se z globokimi pogovori o življenju seznanila s tem, da mi bo uspelo le s trdim delom,« ganjeno prizna Darja, ki jo je mama naučila plesati polko in valček, kuhati in skrbeti za družino, za kar ji je neizmerno hvaležna. »Njena milina in toplina sta mi vedno pomenili največ,« še pravi simpatična voditeljica, ki si želi, da bi bila njena največja vzornica še dolgo srečna in zdrava ter da bi pogosto zapela na ves glas.