Nepremagljiva

Rebeka Dremelj: "Komentarje o sebi sem nehala brati že pred nekaj leti."

Eva Jandl
31. 1. 2022, 20.45
Deli članek:

Pevka in danes predvsem spletna vplivnica in poslovna ženska je z nami delila svoje dogodivščine in razmišljanja med karanteno, ko je namesto načrtovanega potovanja in snemanja ostala doma in si poleg tega še odlomila del zoba. Zakaj Rebeka Dremelj rada piše, ali bere vse komentarje in kdaj je nazadnje stala na odru?

osebni arhiv
Ves teden je ostala v karanteni in ugotovila, da je življenje šlo naprej, tudi če je kdaj prestavila opravke.

Nazadnje smo brali vaše razmišljanje, kako se vam je porušil cel teden zaradi karantene. Spoznali ste, da se vse zgodi, tudi če se ne pretrgate na vse konce. Znate sicer izpreči, si vzeti čas zase?

Čedalje več in čedalje bolj. Moja poslovna partnerka me je naučila, da je to najboljša naložba vase. In čedalje bolj se strinjam z njo. Skozi leta postaja človek vse modrejši in prav je tako.

osebni arhiv
Rebeka Dremelj z možem Sandijem

Na svojem blogu že nekaj časa delite svoja razmišljanja, svoje navdihe in spoznanja. Zakaj ste z zapisi sploh začeli in kaj želite sporočiti?

Nimam več svojega bloga, imam spletno stran, spletno mesto za ženske, katere zgolj ena rubrika je tudi moj blog. Da ustanovim ’nepremagljivo’, sem se odločila zato, ker želim, želimo – kajti to je postala že skupnost – ženskam dati koristne informacije. Zato smo združili nepremagljive ženske, ki s svojimi zgodbami opogumljajo tudi druge. Ženske velikokrat potrebujemo ali samo tolažbo, da vidimo, da nismo same, ali pa zgolj malo vetra v jadra, da naredimo kak korak več.

Zdi se, da brez obotavljanja izrazite svoje mnenje. Pa obstajajo teme, o katerih ne pišete oziroma ali mora javna oseba paziti, kaj sporoča?

Kadar pišem sama, pišem o temah, ki so meni blizu, kadar pišejo drugi, pišejo o temah, ki so blizu njim. Je pa res, da se zelo rada dotaknem tudi tem, ki jih drugi želijo spregledati.

Osebni arhiv
Pravi, da ne bere komentarjev tistih, ki se skrivajo za vzdevki.

Spremljate, berete komentarje, tudi negativne? Kako se spopadate z njimi, vas prizadenejo ali ne?

Komentarje o sebi sem nehala brati že pred nekaj leti. Ker ljudje, ki se skrivajo za svojim vzdevki, ne morejo pritegniti in si ne zaslužijo moje pozornosti. Ljudje, ki s pravim imenom in priimkom kaj povejo o meni, pa si za njih z veseljem vzamem čas. Tudi če je njihov komentar negativen. Vsak ima pravico do svojega mnenja in vsako mnenje se lahko seveda tudi spremeni čez čas.

Kdaj ste nazadnje stali na odru? Pogrešate nastope?

Zelooo pogrešam nastope. Noro pogrešam občinstvo, zabavo. Nazadnje sem stala na odru ... Ja, kmalu bo eno celo leto. V dveh letih sem, če sem prej v letu stala na odru 50-krat, bila na odru petkrat. Pa še to nisem 100-odstotno prepričana, če nisem pretiravala s številko. (smeh) Čas je že, da se to konča!

Instagram
Čedalje več in čedalje bolj si zna vzeti čas zase, nam je povedala.