Zabava

Dolly Parton osvojila tri Guinnessove rekorde

M. V.
17. 12. 2021, 10.51
Posodobljeno: 17. 12. 2021, 11.04
Deli članek:

»Srečo imam, da sem doživela, da so se mi izpolnile sanje,« pravi country pevka.

Profimedia
Dolly Parton

Še več priznanj za že tako impresivno kariero 75-letne country pevke Dolly Parton: podrla je še tri Guinnessove rekorde, priznanja pa so ji pred dnevi uradno izročili v Nashvillu. Postala je pevka, ki je na sceni najdlje – že sedem dekad in ima največ hitov, ki so se uvrstili na prvo mesto lestvice Billboardovih US Hot Country Songs – kar petindvajset njenim pesmim je to uspelo. Poleg tega pa je še izboljšala svoj svetovni rekord za največ hitov na lestvicah na sploh – 109 njenih pesmi se je uvrstilo na Billboardove lestvice.

»To te naredi res ponižnega in hvaležnega za vse, kar se ti je v življenju zgodilo. Nikoli si nisem predstavljala, da bom tolikokrat omenjena v Guinnessovi knjigi svetovnih rekordov. Počaščena sem! Je pa za te dosežke zaslužnih še ogromno ljudi. Hvala sem njim in vsem vam, da ste mi pomagali doseči vse to,« se je zahvalila tako svoji ekipi kot poslušalcem.

»Srečo imam, da sem doživela, da so se mi izpolnile sanje in upam, da bom lahko še dolgo nadaljevala z nastopanjem. Morali me boste sklatiti z odra, če me boste želeli ustaviti,« se je še pošalila.