LOČITEV?

Gigi Hadid in Zayn Malik sta se menda (spet) razšla

M. V.
29. 10. 2021, 11.56
Posodobljeno: 29. 10. 2021, 12.07
Deli članek:

Pevec in manekenka naj bi po šestih letih končala zvezo, ker se je on hudo sprl z njeno mamo.

Profimedia
Gigi Hadid in Zayn Malik

Zvezdniški parček Gigi Hadid in Zayn Malik naj bi se po trditvah »dobro obveščenih virov« po šestih letih zveze razšel. Par menda že živi ločeno, a skupaj še vedno skrbita za 13-mesečno hčerkico Khai.

Za njuno dokončno ločitev naj bi bil kriv spor med 28-letnim pevcem in Gigino mamo Yolando. Pred dnevi je namreč v medijih zaokrožila novica, da sta se pevec in tašča srdito sporekla, Yolanda pa je menda razmišljala o vložitvi prijave na policijo, ker naj bi jo Zayn med prepirom udaril. Pevec je te obtožbe zanikal in dejal, da bi morali družinski prepiri ostati v družini. 26-letni manekenki je zaradi tega očitno prekipelo in je zvezi naredila konec.

A to ni prvič, da sta se razšla. Marca 2018, po dobrih dveh letih prijateljevanja, sta na družbenih omrežjih potrdila, da sta se njuni poti razšli in prosila za »spoštovanje zasebnosti v teh težkih časih«. Da sta zopet par, sta potrdila dve leti kasneje, čeprav so ju vmes pogosto videli skupaj, aprila pa sta naznanila, da ju bo obiskala štorklja.

Kako resna je njuna ločitev tokrat, bomo seveda šele videli, je pa manekenkin predstavnik za tisk dejal: »Gigi se osredotoča le na to, kaj je najboljše za Khai in med tem časom prosi za zasebnost.«