ni čas za smrt

Doma in po svetu so slavili Jamesa Bonda

N.S.
2. 10. 2021, 19.37
Posodobljeno: 2. 10. 2021, 19.42
Deli članek:

Potem ko so v Londonu le dočakali slavnostno premiero novega filma o Jamesu Bondu, so prigode tajnega agenta 007 dočakali tudi slovenski oboževalci. Filmsko premiero so si ogledali številni domači in tuji zvezdniki.

Profimedia
Daniel Craig kot James Bond

Svetovna premiera novega Bondovega filma Ni čas za smrt je najprej potekala v londonski koncertni dvorani Royal Albert Hall.
Slavnostno premiero so zaradi covida-19 kar trikrat preložili, zdaj pa so zvezdniki filma z Danielom Craigom na čelu le dočakali slavnostni trenutek. Na rdeči preprogi je v čudoviti zlati obleki blestela tudi kraljeva družina. Prelepa vojvodinja Kate Middleton je zasenčila vse, saj je kraljevski glamur združila s sodobnim filmskim bliščem in za to priložnost znova navdušila tako modne kritike kot ljubitelje mode. Nosila je dih jemajočo zlato kreacijo, večerni videz dopolnila z elegantnimi uhani, lase pa je imela spete v glamurozno pričesko. Po zvezdniški preprogi so se sprehodili še igralci filma Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch in Ana de Armas in ostala ekipa ter izvajalca naslovne pesmi Bondovega najnovejšega filma Billie Eilish in Finneas O'Connell.

DOMAČE PREMIERE

Tudi v slovenskih kinematografih je zasijal James Bond, na premieri v kranjskem Cineplexxu in na premieri v mariborskem Mariboxu, kjer so poleg projekcij pripravili tudi pester in zanimiv spremljevalni program. Na premierah smo srečali od Nike Čukur, Klemna Bučana do Dejana Krajnca in britanskega igralca Juliana Rihnda-Tutta.