Tretjič mamica

Lea Sirk rada pokaže svoj nosečniški trebušček

Eva Jandl
30. 9. 2021, 19.30
Deli članek:

Vesela in žareča nosečnica Lea Sirk se pripravlja na rojstvo tretjega otroka, povedala pa je tudi, da bi se za materinstvo odločila že prej, če bi vedela, da bo zaradi epidemije dve leti bolj kot ne doma.

Osebni arhiv
Za njo je nekaj nastopov »v dvoje«, z nosečniškim trebuščkom.

Šele avgusta je pevka Lea Sirk razkrila, da bo kmalu, že novembra, postala tretjič mamica. Glasbenica ima že dve hčerki z nekdanjim partnerjem, glasbenim producentom in avtorjem glasbe Gabrom Radojevičem, osemletno Ael in šestletno Sio. Z Radojevičem sta sodelovala tudi poslovno, skupaj sta denimo napisala zmagovalno pesem za MMS Mars in Venera. Razšla sta se lani, letos poleti pa je Lea potrdila govorice o novem partnerju, košarkarju Alenu Hodžiću, in kmalu zatem potrdila nosečnost. Tokrat pričakuje sina, ki se bo rodil že novembra. Lea svoj trebušček zdaj rada pokaže. Veseli se dneva, ko bo na svet prijokal fantek, za katerega sicer že ima izbrano ime, vendar ga še ne želi deliti z javnostjo. Med njeno mlajšo hčerko in sinkom bo kar šest let razlike, je pa Lea dejala, da bi se za otroka odločila že prej, če bi vedela, da bo zaradi epidemije zavladalo zatišje v glasbenem poslu.

Instagram
Lea Sirk Noseča Lea Sirk z bodočim očkom Alenom Hodžićem

PRAZNOVALA 32. ROJSTNI DAN

Pevka je pred kratkim praznovala 32. rojstni dan. Nosečniških težav nima, zanima pa jo, ali bo izkušnja materinstva kaj drugačna, saj je prvo hčer rodila pri 24 letih. Kot je značilno za nosečnice, je postala dokaj nostalgična, saj je objavila fotografije iz časa, ko je prvič postala mama in je imela kratke črne lase. Glasbenica se sicer namerava na odre vrniti že konec leta.