Okrevanje

Schumacherjeva soproga Corinna razkrila: »Michael je tukaj, drugačen je, a je tukaj«

R.T.
8. 9. 2021, 13.56
Posodobljeno: 8. 9. 2021, 13.56
Deli članek:

Soproga legende Formule 1 nerada govori o Michaelovemu življenju po hudi nesreči leta 2013. Tokrat je naredila manjšo izjemo.

Profimedia
Corinna Schumacher

Pred skorajšnjim izzidom dokumentarnega filma o slavnemu vozniku Formule 1 Michaelu Schumacherju, ki si ga bo na Netflixu mogoče ogledati že konec tega meseca, v javnost curljajo informacije o legendi, ki v domači oskrbi v švicarski Ženevi še vedno okreva po hudi nesreči na smučišču leta 2013. O njegovem zdravstvenem stanju je znanega le malo, a je tokrat z drobtinico znova postregla njegova soproga Corinna.

Profimedia
Michael Schumacher z družino.

»Michael je tukaj. Drugačen je, a je tukaj, kar nam vliva moči,« je dejala Corinna, ki ji je Michael poročni prstan nadel že davnega leta 1995. Pojasnila je še, da »sta skupaj. Skupaj živimo doma. Delamo terapijo. Delamo vse, kar je možno, da bo Michaelu bolje in da mu bo bolj udobno. In tudi, da preprosto občuti družino, našo vez. Ne glede na vse, storila bom, kar je v moji moči. Vsi bomo. Poskušamo še naprej živeti kot družina.«

Znova je poudarila, da ne želi razkrivati zasebnega življenja, saj se ji zdi zelo pomembno, da lahko Michael še vedno ohrani nekaj zasebnosti. »Michael nas je vedno ščitil, zdaj mi ščitimo njega,« je še dodala.