Vroče na srbski estradni sceni

Dvoboj div: Jeleno bo zamenjala Ceca

Nejc Simšič
7. 9. 2021, 05.52
Posodobljeno: 7. 9. 2021, 08.18
Deli članek:

V Srbiji te dni na estradni sceni odmeva vroča novica, da se turbofolk diva Jelena Karleuša poslavlja z mesta žirantke izjemno priljubljenega šova talentov Zvezde Granda. Razkrivamo podrobnosti ...

Osebni arhiv
Govori se, da je Jelena besna ob odločitvi producentov šova, da jo bodo zamenjali z njeno največjo tekmico.

Srbsko divo Jeleno Karleuša, ki je na glasbeni sceni že več kot 20 let, večina pozna po tem, da je brez dlake na jeziku in da njene modne odločitve le malo prepuščajo domišljiji.

V šovu talentov je bila zelo provokativna članica žirije, a zdaj to ni več. »Odločila sem se, da je čas, da se pred novim albumom umaknem s tekmovanja Zvezde Granda. Že konec junija sem produkcijo obvestila, da prekinjam obstoječo pogodbo. To odločitev sem sprejela predvsem zato, ker bi se rada kar najbolj posvetila izdaji in promociji novega albuma, ki prihaja v kratkem. Od konca junija in vse do danes so bili poskusi, da bi oboje uskladila, a se nam ni uspelo dogovoriti. Kdo so novi člani žirije in kako bo tekmovanje videti odslej, niso vprašanja zame. Želim jim vso srečo,« je zapisala 43-letnica.

Očitno pa so hitro našli zamenjavo, na njeno mesto prihaja ena in edina Svetlana Ražnatović - Ceca, Jelenina večna tekmica, s katero sta v sporih že več desetletij. »Cecino sodelovanje v žiriji bo prineslo novo energijo, v kateri bodo uživali tako gledalci kot tekmovalci, Zvezde Granda pa bodo še bolj gledan šov,« so sporočili producenti priljubljenega šova talentov in se diplomatsko zahvalili Karleuši za dolgoletno sodelovanje.

Zajem zaslona
Svetlana Ceca Ražnatović