ločitev

Goran in Maja Dragić po osmih letih zakona zaključila?

R.T.
3. 9. 2021, 11.22
Posodobljeno: 3. 9. 2021, 11.55
Deli članek:

Ljubezni med enim izmed najbolj znanih slovenskih košarkarjev in njegovo lepo izbranko naj bi bilo konec.

Alenka Žavbi
Goran Dragić in Maja naj bi se ločevala.

Ljubezni med Goranom Dragićem in Majo je bojda konec, poročajo Slovenske Novice. Da je Goran samski naj bi se sicer šušljalo že dlje časa, vse odkar se je po koncu sezone v ameriški ligi NBA vrnil v Slovenijo.

Da se zakonca po osmih letih ločujeta, so nam namignili tudi viri, ki so Gorana celo poletje videvali v lokalu sredi Ljubljane, kjer naj bi “visel” vsako popoldne in vsak večer. Vedno brez žene in otrok.

Goran je z Majo in otrokoma sicer živel v Miamiju na Floridi, kjer si je leta 2016 kupil drago vilo, hišo pa je postavil tudi v Sloveniji, kjer je štiričlanska družina prebivala, kadar so se vrnili domov.

Se bo pridružil Dončiću?

V ameriških medijih so ob tem vse pogostejša namigovanja, da se bo Dragić v Dallasu pridružilLuki Dončiću. Nocoj je govorice podkrepil novinar Jake Fischer, ki je zapisal, da so mu njegovi viri povedali, da bo Dragić v kratkem postal član ekipe iz Teksasa. "Vsi moji viri v ligi NBA so mi povedali, da pričakujejo odhod Gorana Dragića iz Toronta in skorajšnji podpis pogodbe z Dallas Mavericks," je zapisal na svojem Twitter profilu.

Novica se je hitro razširila po ostalih ameriških medijih, dodatno težo pa ji po njihovem mnenju daje fotografija, ki jo je pred nekaj dnevi objavil Dončić na svojih družbenim omrežjih. Slikal se je skupaj z Goranom v fitnes centu v Ljubljani.