Še vedno ne »špara« z jezikom

Laura povedala je, kakšnega moškega si želi; bo ponj šla v naslednjo sezono?

Eva Jandl
23. 8. 2021, 20.00
Deli članek:

Vedno zabavna in iskrena Laura Beranič v zadnji sezoni ni omrežila sanjskega moškega, a nikakor ni obupala. Ugotovila je, da je primerna za tovrstna snemanja, in priznala, da kar malo pogreša čas, ko so snemali Sanjskega moškega.

Osebni arhiv
Pravi, da ve, kaj želi, in ne pristaja na nič manj.

Temnolasa Laura Beranič, tekmovalka za sanjskega Gregorja Čeglaja v šovu Sanjski moški, je izjemno popularna tudi po šovu. Štajerko smo si zapomnili po tem, da je neposredna in iskrena, to pa ceni tudi sanjski, čeprav še vedno samski Gregor, saj sta z Lauro ohranila stike. In ker se pripravlja že nova sezona Sanjskega moškega – kandidata sicer še vedno iščejo –, so se začele širiti govorice, da bo v novi sezoni nastopila tudi Laura. Pa bi šla še v kakšen šov? »Če dobim dobro ponudbo in če bo moje življenje takrat še v takšni fazi, da ne bom imela ničesar, kar bi me omejevalo, bi razmislila. Ampak ne bi šla v vsak šov! Res pa je, da sem ugotovila, da sem za te stvari primerna bolj, kot sem si mislila, pa še zdaleč nisem pokazala vsega,« pravi Laura in dodaja: »In še to: bi znalo biti dokaj dolgočasno tudi v šovu Sanjski moški, če mene ne bi bilo tam; malo za šalo malo zares!« No, v šov Kmetija, ki ga trenutno že snemajo v Prekmurju, ne bi šla. »Pa vi res mene tam vidite? Jaz obožujem živali, in če bi kdaj tam hoteli ubiti kakšno kokoš, bi jim povzročala preveč preglavic. Že vidim, kako bi po kmetiji skrivala kure in delala bedarije, tako da bolje, da nisem šla,« je iskrena.

VE, KAKŠNEGA MOŠKEGA HOČE

Sicer pa natančno ve, kakšnega moškega hoče: »Ne bom imela nekoga samo zato, da lahko rečem, da nekoga imam, kot to delajo nekateri. Vem, kaj želim, in ne pristanem na nič manj,« je ostra in dodaja, da se je sama vedno trudila in garala za to, da si je lahko kaj privoščila, in enako pričakuje od partnerja. Je ena izmed tistih, ki so svoj nastop v šovu odlično izkoristile, o čemer svoje sledilce obvešča na spletnem omrežju. Priznava, da kar malo pogreša čas, ko so snemali Sanjskega moškega. »Včasih si želim, da bi šla nazaj. Nič nam ni manjkalo, imele smo mir pred svetom, brez telefonov in brez težav,« je povedala in dodala, da so se res dogajali tudi prepiri, a ni manjkalo niti pristnih pogovorov. »Prav zanimivo bi bilo videti, kako bi se razumela še z neko drugo skupino punc v podobnih situacijah. Najbrž bi se vnaprej vdale mojim argumentom,« se je pošalila.