Ana še vedno v "vojni" z Gregorjem

»Nekaj stvari bo moral spremeniti, da bo lahko sanjski moški«

Marjana Vovk
30. 6. 2021, 20.30
Deli članek:

Da Ana Pusovnik zagotovo ni izbranka sanjskega Gregorja Čeglaja, že vemo, že pred časom sta se tudi zapletla v spor glede razgaljenih fotografij, nakar jo je Gregor blokiral na družbenih omrežjih. »Ker je moški, je lahko razgaljen in lahko s svojim telesom počne, kar želi, jaz kot ženska pa se ne smem fotografirati v kopalkah ali spodnjem perilu, ker to ni primerno,« opozarja na njegova dvojna merila.

osebni arhiv
Ana pravi, da je bila v oddaji iskrena, zato se ničesar ne sramuje.

»Če si na svojih profilih napol gol, ni nič narobe, če pa si za to plačan, je grozno. Kdor zna štrikati, naj to prodaja, kdor zna popravljati avtomobile, naj služi s tem, moj talent pa je fotogeničnost, zakaj ne bi z njim zaslužila? Vsak, moški ali ženska, lahko dela, kar želi.«

Ko so jo tako Gregor kot sotekmovalke »obtožili«, da zaradi razgaljenih, erotičnih fotografij, ki jih prodaja na spletni strani Only Fans, ni primerna za partnerico sanjskega moškega, je 23-letnica javno opozorila, da je tudi Gregor na svojih fotografijah razgaljen, a je vseeno lahko sanjski moški. »Razgaljenost je, kadar si oblečem manj kot 40 odstotkov telesa, mi je rekel Gregor na zmenku. A tudi on objavlja svoje razgaljene fotografije, ob tem pa trdi, da moja razgaljenost ni enaka njegovi. Čeglaj meni, da se sam lahko fotografira v kopalkicah, moker, razgaljen, za njegovo žensko pa bi bilo to nesprejemljivo,« se jezi Ana. »Rada bi poudarila, da z razgaljenostjo ni nič narobe, ne z mojo ne z njegovo, saj lahko vsak s svojim telesom počne, kar želi, tako ženska kot moški. Saj smo v 21. stoletju! Dvojna merila zame niso sprejemljiva, zato želim podreti ta tabu. Ko sem to glasno povedala, me je gospod Čeglaj napadel na družbenih omrežjih in me blokiral. Jaz pa sem samo povedala resnico.« Ana pravi, da Gregorjeva komunikacija šepa in je nezrela, čeprav ravno komunikacijo med partnerjema omenja kot zelo pomembno za zvezo. »Zdaj celo za medije govori, da mu je najbolj žal, da me je pustil v oddaji, ker sem se delala nedolžno in ubogo. Prosim? Kdaj? Res je malo preveč poln samega sebe. On išče podrejeno punco, ki ga ne bi 'zasenčila',« mu ne ostaja dolžna.

Pop TV
Če je Gregorju njeno poziranje nesprejemljivo, zakaj se je poljubljal z njo?

osebni arhiv
Njene razgaljene fotografije so zelo estetske.

ISKRENA IN PONOSNA

Sicer je Ana kmalu ugotovila, da ne bo njegova izbranka. »Zanj sem preveč močna ženska, stojim za svojimi dejanji, imam hrbtenico. Midva skupaj ne bi mogla funkcionirati, ker je on takšen 'bik', rine v svojo smer in niti malo ne popusti.« Se je vseeno malce zaljubila vanj? »Normalno, tam smo bile zaprte v hotelu, on pa je bil edini moški med nami. Zelo je lep, nič ne rečem, a mora nekaj stvari pri sebi še spremeniti, da bo lahko sanjski moški.« Sicer ji ni žal, da je sodelovala v oddaji, ničesar tudi ne bi spremenila. »Za vsem, kar sem izrekla ali storila, stojim. Marsikaj sem rekla v šali, a sem vedno povedala, kar si mislim, iskrena sem bila od prvega do zadnjega trenutka, nisem se obračala po vetru, nihče mi ne more očitati, da sem se o čem zlagala ali kaj prikrivala. Tudi o tistih, s katerimi se nisem razumela, nisem nikoli rekla nič slabega. Ponosna sem, da sem bila ves čas to, kar sem.« Je zdaj že našla ljubezen? »Naj bo to še skrivnost. Nisem osamljenka, kot pravi gospod Čeglaj,« se zasmeji.

Pop TV
Nase je opozorila že v prvi oddaji, ko je prišla v precej prosojni obleki.