»GREGOR JE SANJSKI MOŠKI, SAMO NE MOJ«

Izpadla Laura in sanjski Gregor imata skupne načrte

Marjana Vovk
29. 6. 2021, 19.30
Deli članek:

Med dekleti, ki ta vikend v Sanjskem moškem od Gregorja niso dobile vrtnice, je tudi zgovorna Štajerka Laura Beranič, ki je gledalce navdušila s svojo samozavestjo in sproščenostjo, dekleta pa jezila z neposrednostjo in ostrim jezikom. Čeprav je bilo videti, da se je 23-letnica zaljubila, je z Gregorjem ne veže nič več kot prijateljstvo, prizna.

Pop TV
Z Gregorjem ostajata prijatelja in načrtujeta skupne dogodke.

V oddaji ste bili videti zelo prepričani v svojo zmago. Kaj je šlo narobe?

Ne bi rekla, da je šlo kaj narobe, glede na to, da sem ena redkih punc, ki je z Gregorjem sploh še v stiku. Imava res dober odnos, lepo prijateljstvo, ki pa ne more biti nič več kot to. Vesela sem, da sem ga spoznala na način, kot sem ga. Mislim, da se je vse odvilo tako, kot se je moralo. Če pogledam nazaj, sem vesela, da ga nisem odpeljala domov, ker raje izpadem prej, kot da bi ga predstavila domačim, potem pa bi me izločil.

Torej ni bil vaš sanjski moški?

Gregor je sanjski moški, samo ne moj.

Kdaj pa ste to spoznali?

Res mi je bilo hudo iti domov, a nisem vedela, ali zato, ker kaj čutim do njega, ali zaradi spremembe okolja. Tam mi je bilo res prijetno, zelo sem se »udomačila«, doma nisem niti malo pogrešala, zato mi je bil šok zapustiti hotel. Sem pa takoj vedela, da se bova po koncu oddaje z Gregorjem slišala, in tako je tudi bilo. Vse se zgodi z razlogom in srečna sem s tem izidom. Nekatere punce boli ego in se spravljajo na Gregorja, kar me boli, ker ga imam zelo rada. Nič mu ne zamerim, strinjam se z njegovo odločitvijo. Nič ne morem reči čez njega.

Osebni arhiv
Najprej si bo privoščila malo oddiha, potem pa odpira svoj lokal.

Ves čas oddaje ste bili zelo izpostavljeni, a vam ne moremo očitati kakšne hujše drame, najbolj morda vašo samozavest.

Ponosna sem na to, da sem se pokazala, kakršna dejansko sem, pa tudi na to, da nisem omenjala svoje družine in osebnih težav, da bi se tako poskušala gledalcem zasmiliti, kot so to počele nekatere druge punce. Mislim, da sem vrhunsko izpeljala. Sem kar presenečena nad sabo, nad svojimi reakcijami.

Torej vam ni žal, da ste šli v šov?

Niti malo, ker se mi je življenje obrnilo za 360 stopinj v najboljšo možno smer. Pa ne zaradi oddaje, ampak zaradi ljudi, ki sem jih zaradi nje spoznala, odpirajo se mi nove poti in sem zelo srečna.

Lahko poveste kaj več o tem?

Odpiram svoj lokal, spoznala sem krog ljudi, v katerem se boljše počutim kot ob marsikom, ki ga poznam od prej. Res so se nekatere stvari lepo poklopile in sem hvaležna. Nisem v oblakih. Vem, da je treba delati. Nekaterim puncam je zdaj pomembna le izpostavljenost, jaz pa živim naprej enako kot pred oddajo, le da so mi morda nekatere stvari zdaj lažje omogočene. Nameravam trdo delati za stvari, ki sem si jih zastavila.

Pop TV
O prepiru s Polono: »Obema je žal in verjamem, da bova to rešili.«

Kaj pa ljubezen?

(smeh) Se mi zdi, da imajo moški po oddaji neki strah do mene. A v bistvu mi ustreza malo miru, ker se je toliko dogajalo, da se ne bi mogla zdaj še osredotočiti na fanta. Ne bom rekla, da nisem koga spoznala, ampak ne morem še nič reči, kaj bo. Bomo videli.

Sem mislila, da boste po oddaji imeli toliko snubcev, da boste vi lahko izbirali med moškimi.

Saj nekaj jih je, ampak je takšna čudna distanca. Sva se ravno pogovarjali s Carmen, da ima tudi ona občutek, da se nas zdaj vsi malo bojijo. Ampak tisti, ki pridejo blizu, pridejo pa res zelo blizu. (smeh)

Ste vedno tako samozavestni, kot smo vas spoznali v oddaji?

Ja, mislim, da sem. Naučila sem se, da če se ne boš postavil sam zase, se nihče drug ne bo. Če ti gre v življenju dobro, je zavist, če ti gre slabo, pa nikogar ni blizu. Zato se ne oziram na nikogar in grem po svoji poti. Tega bi se morala zavedati marsikatera punca iz oddaje.

Koliko je bilo pretvarjanja v oddaji?

Na žalost nič. (smeh) Zase lahko zatrdim, da se nisem pretvarjala, mesec in pol se niti ne bi mogla, nimam takšnih igralskih sposobnosti. Nekatere pa so se, jim lahko samo zaploskam. Ni nam pa nihče ukazoval, kaj moramo govoriti ali kaj početi.

Kaj pa Gregor? Nekateri trdijo, da precej igra.

Ko sva se po oddaji prvič videla, sem bila presenečena, ker je tudi v realnosti isti, še govori na isti način. Nisem vedela, kaj pričakovati, a dejansko je isti. Punce malo boli ego, ker stvari niso potekale, kot so si želele. Midva imava res dober odnos, julija celo načrtujeva neke skupne dogodke, tako da se bova še veliko družila.

Pop TV
Laura pravi, da se je vse odvilo točno tako, kot se je moralo.