Tako se dela!

Sanjski moški se v kopalnici mudi dve uri na dan

Valentina Podgodrnik
21. 5. 2021, 21.01
Posodobljeno: 21. 5. 2021, 21.53
Deli članek:

»Lahko je njemu biti sanjski, z vso ekipo za seboj,« je le eden izmed komentarjev, ki letijo na trenutno najpriljubljenejšega moškega v Sloveniji – postavnega Gregorja Čeglaja.

Ana Gregorič
Njegov videz ni od včeraj. Zanj je pridno garal vso mladost!

Postavnemu mladeniču Gregorju Čeglaju očitajo tako brezplačno možnost treniranja v fitnesu kot maserje in pedikerje, ki so mu vedno na voljo. Televizija pri denarju, ki ga potroši za svoje zlato jajce, pač ne varčuje.

A očitki niso utemeljeni, kar so nam potrdili vsi, ki so Gregorja na ta ali drugačen način poznali že veliko prej, preden je dobil priponko sanjski moški. »Gregor denarja nikoli ni imel v izobilju, v nekaterih obdobjih je bil z njim celo precej na psu,« nam je zaupala ena od njegovih mladostnih prijateljic in poudarila, da to, kar Pop TV Gregorju nudi, nima nobene zveze z njegovo urejenostjo. Glede na to, da med njima nikoli ni preskočila iskrica spolne privlačnosti, ji je kot nepristranskemu viru treba kar verjeti. »Gregor ni le treniral nogometa, ampak je vsako jutri telovadil in krepil svoje mišice kar na domačem parketu, preden se je sploh odpravil od doma – in si jih ni izoblikoval šele s servisom televizijcev. In kar nam je bilo dekletom pri njem najbolj všeč: čeprav je bil ves čas fizično aktiven, od njega nikoli ni zavel niti miligram znoja. Saj se je govorilo, da je vsak dan po dve uri v kopalnici … Pa kaj?! Ženske imamo raje kot mišičaste negovane moške! Če je oboje v kompletu – je pa sanjsko,« je dejala naša sogovornica, ki Gregorja pozna že od prej.