Po porodu

Jerica Zupan je postala mamica!

Eva Jandl
31. 3. 2021, 20.05
Posodobljeno: 31. 3. 2021, 21.09
Deli članek:

Jerica Zupan je zdaj sporočila, da je vendarle postala mama, in povedala, kakšen nasvet ji je dal ginekolog za uspešno zanositev.

Osebni arhiv
Pri 37 letih je prvič postala mamica.

Radijska voditeljica Jerica Zupan (37) je po lanski karanteni objavila posnetek ultrazvoka in tako povedala, da je noseča. Zdaj je presrečna sporočila, da sta z njenim partnerjem Timotejem postala starša. Sinu pa sta dala nenavadno ime Mars Taj. »Nikoli več ne bom brez skrbi. Jaz sem čisto zaljubljena,« je zapisala ob fotografiji novorojenčka, ki je na svet prišel tik pred predvidenim rokom 1. aprila. »Če bi res rodila na 1. april, mi nihče ne bi verjel,« se je šalila še pred porodom. Svojo nosečnost je proslavljala z mnogimi nosečniškimi fotografijami in se veselila vsakega dne, saj njena pot do otroka nikakor ni bila lahka. Pred dvema letoma je namreč splavila, je razkrila med nosečnostjo, a takrat o tej bolečini ni govorila. Nato pa se zanositev kar nekaj časa ni zgodila. Šele ko je upoštevala nasvet ginekologa in se sprostila ter nehala misliti na nosečnost, je zanosila, je razkrila.

Jana Šnuderl
Partner navihane in jezične Jerice Zupan je Timotej, o katerem Jerica pravi, da je navihan prav tako kot ona. Skupaj sta sedem let, je pa Timotej šest let mlajši od Jerice, kar se zdaj niti ne pozna več, pravi Jerica.

PO SEDMIH LETIH ZVEZE

Jerica je sicer šest let starejša od Timoteja, skupaj pa sta sedem let, nam je povedalain dodala, da se je starostna razlika na začetku zveze še poznala, pozneje pa ne več. Mladega očka je tudi pohvalila, da je v veliko pomoč pri gospodinjskih opravilih in da se je v zadnjem letu tudi naučil peči kruh z drožmi.