izgubila oba starša

Težka preteklost najbolj znane balkanske influencerke

R.T.
30. 3. 2021, 10.05
Posodobljeno: 30. 3. 2021, 10.05
Deli članek:

Še preden je dopolnila 25 let, je izgubila oba starša.

Instagram (osebni profil)
Zorannah je obiskala tudi Ljubljano.

Zorana Jovanović, bolj znana kot Zorannah (30), je zagotovo najbolj znana balkanska influencerka. Na družbenem omrežju Instagram se ponaša z več kot 870 tisoč sledilci, na YouTubu pa z 275 tisoč naročniki.

Kot povzema portal 24sata, je svoje začetke krojila s pisanjem modnega bloga, izdala je tudi svojo knjigo, ki se je na območju Balkana hitro razprodala. 

Na družbenih omrežjih je zaslediti, da Zorana, ki sicer prihaja iz Srbije, uživa na luksuznih potovanjih in v razkošju. Mnogi bi njeno življenje označili kot sanjsko, za njenim nasmeškom pa se vendarle skriva težka življenjska zgodba.  

Ko je bila stara le 20 let, je izgubila očeta, pet let pozneje pa še mater. Preden je oče umrl, sta se starša ločila, Zorana pa dve leti ni želela govoriti z njim, poroča 24sata.  Takoj zatem, ko sta spet vzpostavila stik, je umrl zaradi možganske krvavitve.

"Bila sem v zelo temnem obdobju svojega življenja, ko je umrl moj oče. Nisem imela volje, da bi vstala iz postelje, potrebovala sem nekaj motivacije. V tem času sem začela študirati na akademiji Del Lusso," je dejala Zorana in pojasnila, da je bila ravno izguba očeta povod za pisanje bloga.

Le nekaj let kasneje se je morala soočiti z novo izgubo. Njena mama je izgubila bitko z rakom. "Bila je moja največja opora. Komaj sem preživela," je dejala Zorana. "Korak za korakom sem prerasla svojo žalost in si dovolila živeti. Ni lahko, vsak dan sta v mojih mislih. Vem, da sta vedno z mano," je pojasnila.