USPEH

Tanja Ribič jih je šokirala

N.S.
23. 3. 2021, 21.11
Deli članek:

Kar je dolgo skrivala, je zdaj znano – priljubljena igralka žanje uspeh v tujini.

Mediaspeed.net
Tanji Ribič je uspel veliki met v tujini!

Lani je močno odmevala novica, da slovenska igralka Tanja Ribič v tujini snema novo serijo, podrobnosti pa ni želela razkriti.
Pred dnevi pa je postalo jasno, ko je na priljubljeno platformo Netflix premierno prišla nova serija Zero Chill, kjer spremljamo zgodbo o umetnostni drsalki, ki življenje začenja na novo, saj se mora zaradi dvojčkove hokejske kariere čez noč iz Kanade preseliti v Veliko Britanijo.

Tanja Ribič je med igralsko zasedbo navedena med prvimi, saj je tudi njena vloga zelo opazna. Igralka, ki v seriji igra Elino Hammarstrom, je že prejela številne čestitke in pohvale za uspeh v tujini. »Prvič v življenju sem del globalnega projekta in je res nenavadno in zabavno dobivati odzive iz Brazilije, Kanade, Španije ... Javili so se mi tudi Slovenci, ki so slučajno gledali nadaljevanko, in bili šokirani, ko sem se pojavila.« Mnogi so celo prepričani, da jo bo ta vloga zagotovo popeljala tudi v druge filmske in televizijske projekte v Hollywoodu, saj Netflix velja za veliko zgodbo o uspehu.