»Res si želim, da bi bilo za vedno!«

FOTO: Saša Lendero priznala, da je po 20 letih zaljubljena kot še nikoli

Eva Jandl
23. 3. 2021, 20.31
Deli članek:

Ker je zaroki iz leta 2009 že potekel rok, poročila pa se še vedno nista, je Miha Herzog znova šel na kolena pred svojo Saško Lendero. Zakaj je zdaj čas za poroko?

Planet TV
Saša je dobila drugi zaročni prstan, prvega še hrani za spomin.

Da se Saša Lendero in Miha Herzog nameravata poročiti, je pred časom medijem že izdal Miha, Saša pa je skrivnostno pripomnila le, da se temu, da bo nekoč poročena ženska, še ni dokončno odpovedala. Par, ki že 20 let uspešno pluje zasebno in poslovno, pa je zdaj poskrbel za mnogo solza tako žirantov v oddaji kot pri gledalcih doma. Saška je namreč po nastopu maske koruze, ki je, ironično, zapela njeno uspešnico Ne grem na kolena, od navdušenja šla na kolena na odru. Sledil ji je partner Miha, ki je prav tako pokleknil in jo vprašal, ali bi se poročila z njim, saj da je zadnji zaroki rok že potekel. Namreč že pred 12 leti sta se zaročila, »na koruzi« pa živita že 20 let, imata tudi hčerko Ario, staro 11 let. Zakaj je zdaj čas za poroko? »Zadnjih nekaj mesecev sva še bolj povezana, kot sva bila kdajkoli prej. Tako zaljubljena sva in tako sva si blizu, da sva se začela pogovarjati o poroki, po 20 letih skupnega življenja,« je še vedno pod vtisom povedala Saša Lendero in dodala, da ji je Miha vedno stal ob strani, tudi v najtežjih trenutkih. »Zame je to ljubezen!« Izbral je prstan s črnim diamantom, za kamere pa povedal, da je bila zaroka stvar navdiha in srca.

Planet TV
Glasbenika sta poskrbela za enega bolj ganljivih televizijskih trenutkov, jokali so vsi.

Prva zaroka – odpovedana poroka

Poroka bo poleti, ko bo lahko vse sproščeno, pravi Saša. Nekaj načrtov sta že delala, vendar za zdaj še ne želita izdati nobenih podrobnosti, razen te, da bo velik žur. Žal ji je, da na poroki ne bo njene mame, ki je žal že preminila, a kljub temu verjame, da vse v življenju pride ob pravem času. Prva zaroka pred 12 leti namreč ni pripeljala do poroke, je bila pa prav tako javna, na valentinovo: Saško so z zavezanimi očmi prepeljali v Ljubljano pred plakat, na katerem je pisalo: Saška, reci da! Miha pa je bil že na kolenih. Poroko sta nato odpovedala, saj sta zašla v partnersko krizo, govorilo se je o varanju, Saška je bila takrat noseča, a sta krizo prebrodila in danes sta prepričana, da bo poletna poroka dokončno okronala njuno ljubezen.

Marko Vavpotič / M24.si
Družina je Saši najpomembnejša.

Osebni arhiv
Mlada in zaljubljena