PORODNIŠKA

Voditeljica še ne, kdaj se bo vrnila na male zaslone

Eva Jandl
7. 2. 2021, 20.02
Posodobljeno: 9. 2. 2021, 14.13
Deli članek:

Zabavna voditeljica, ki med sopihanjem v hrib izprašuje znane Slovence, uživa na porodniškem dopustu.

Osebni arhiv
Leo smo vprašali, kje se zdaj, med porodniško, najraje potepa, ali ima kakšen priljubljen kraj ali točko. »Najraje se trenutno potepamo z vozičkom ob Savi,« nam je povedala in poslala fotografijo s trenutnega potepa.

Televizijska voditeljica Lea Mederal Gams se je v oddaji Potep z Leo zabavala z znanimi Slovenci in Slovenkami med vzponom na kakšno zanimivo pohodniško ali turistično točko. Med prvo karanteno je sporočila, da je noseča in zato tako okrogla, nato pa se dolgo ni javila – sinček Julijan je imel namreč težave pri porodu in je bil dva meseca v bolnišnici. Na vprašanja, kako je z dečkom zdaj in kako sama uživa v čarih materinstva, Lea za medije ne želi govoriti, zato smo jo vprašali, ali bo porodniški dopust izkoristila do konca in kdaj oziroma če se bo ponovno vrnila na televizijske ekrane s svojo oddajo. »Na porodniški bom zagotovo do konca – kolikor mi pripada, saj je otrok na prvem mestu. Vesela sem, da imamo v Sloveniji možnost, da smo z otrokom lahko tako dolgo. Prvo leto je bistveno za varno navezanost na starša,« pravi.

PRED JESENJO NE BO ODDAJE

Pa oddaja? »Z oddajo si želim nadaljevati. To je nekaj, kar sem delala z vsem srcem. Ljudje mi pišejo, da moje potepe po Sloveniji zelo pogrešajo, tako da bom verjetno kakšen vlog posnela čisto za dušo že med porodniško in ga objavila na družbenem omrežju, oddaja Potep z Leo (z gostom) pa bo še malo počakala. Težko rečem, kdaj se vrne, ampak pred jesenjo zagotovo ne.«