Slovo

Za posledicami covida v 45. letu umrl bobnar priljubljene srbske glasbene skupine

R.T.
24. 11. 2020, 13.45
Posodobljeno: 24. 11. 2020, 14.44
Deli članek:

Bobnar znane srbske glasbene skupine Amadeus Band Bojan Zlatanović je preminil v 45. letu starosti.

Instagram
Bojan Zlatanović

Srbski mediji poročajo, da je za posledicami covida-19 preminil Bojan Zlatanović Tokan, bobnar znane srbske glasbene skupine Amadeus Band, ki je večkrat nastopila tudi v Sloveniji. Zlatanović je bil star le 44 let. 

"Dragi prijatelji, z veliko bolečino in neizmerno žalostjo v srcu vas obveščamo, da nas je danes, 24. novembra 2020, prezgodaj zapustil naš Bojan Zlatanović Tokan. Tokanova sled bo še naprej živela skozi Amadeus in vse nas, skozi vse, kar nam je zapustil kot velik človek, skozi ritem, ki ga je vtkal v naša srca, in skozi spomine, s katerimi je oplemenitil naše duše. Za vedno te imamo radi, tvoj Amadeus ... Zahvaljujemo se celotnemu osebju bolnišnice Dr. Dragiša Mišović za požrtvovalnost in trud v boju to grozljivo boleznijo. Držite se in pazite," so ostali člani skupine zapisali na uradnem Instagram profilu skupine in se poslovili od Tokana. 

Od glasbenika se je poslovil tudi priljubljeni srbski pevec Darko Filipović"Moj brat, vem le to, da se bova nekega dne ... nekje spet srečala ... Počivaj v miru".