Zabava

FOTO: Kim Kardashian tarča kritik, potem ko je sredi pandemije priredila zabavo

R.T.
28. 10. 2020, 09.33
Posodobljeno: 28. 10. 2020, 09.34
Deli članek:

Resničnostna zvezdnica se sooča s kritikami, ker je sredi pandemije koronavirusa v tujini gostila razkošno zabavo, na kateri povabljenci niso nosili mask in niso upoštevali ukrepov glede varnostne razdalje.

Profimedia
Kim Kardashian

Kim Kardashian West je pred dnevi dopolnila 40 let, sedaj pa je na zasebnem otoku priredila zabavo in povabila družinske člane in številne prijatelje. Povedala je, da je zabavo gostila "po dveh tednih zdravstvenih preiskav in predhodno vse prosila za samoizolacijo".

Na Twitterju je objavila fotografije dogodka in zapisala:"Pred covidom menim, da nihče od nas ni resnično cenil, kako preprosto razkošje je bilo potovati ter biti skupaj z družino in prijatelji v varnem okolju".

"Plesali smo, vozili kolesa, plavali v bližini kitov, se vozili s kajaki, gledali film na plaži in še veliko več. Zavedam se, da je to za večino ljudi zdaj tako nedosegljivo, zato se v takšnih trenutkih ponižno spomnim, kako privilegirano je moje življenje," je v vrsti tvitov sporočila Kardashianova in kmalu naletela na številne kritike. 

"V redu, ljudje so se morali od ljubljenih poslavljati po telefonu, ko so sami umirali v bolnišnici," je dejala pisateljica Jenna Quigley in dodala, "Ampak lepo potovanje, objavljeno po vseh družbenih omrežjih, medtem ko svet trpi. Tako skromno in tako prizemljeno, resnično."

En od uporabnikov Twitterja je ob fotografiji, na kateri član gostinskega osebja nosi masko, zapisal, da  sposobnost "pretvarjanja, da so stvari običajne" na zabavi ni veljala za delavce.