Zabava

Victoria Beckham bo oblikovala snahino poročno obleko

M. V.
9. 10. 2020, 11.49
Posodobljeno: 9. 10. 2020, 18.35
Deli članek:

Nekdanja članica skupine Spice Girls je počaščena, saj jo je bodoča snaha Nicola Peltz prosila, da jo ustvari sanjsko poročno obleko.

Profimedia
Victoria Beckham je navdušena nad bodočo snaho in ji pomaga pri oblikovanju poročne obleke.

Eden ob večjih zvezdniških dogodkov na Otoku prihodnje leto bo zagotovo poroka ameriške igralke Nicole Peltz in Brooklyna Beckhama, najstarejšega sina nogometaša Davida Beckhama in pevke Victorie Beckham. Priprave na svečani dogodek, ki se bo zgodil kar dvakrat (v Angliji in nato še v Ameriki, da bodo zadovoljni tako nevestini kot ženinovi sorodniki), so že v polnem teku in bodoča mladoporočenca z mediji prav rada delita nekatere podrobnosti.

Tako je 21-letni Brooklyn že naznanil, da bosta njegovi priči brata Romeo (18 let) in Cruz (15 let), njegova 25-letna zaročenka pa je izdala, da se je po pomoč pri poročni obleki obrnila kar na bodočo taščo, Victorio Beckham, ki je po koncu pevske kariere postala priznana modna oblikovalka z lastno blagovno znamko. Dekleti skupaj že izdelujeta kroj za eno najpomembnejših oprav v življenju vsake ženske. Nicola si menda želi precej klasično, dolgo poročno obleko, nad čimer je Victoria navdušena in zagotavlja, da bosta skupaj ustvarili obleko, kot je še ni bilo. Victoria ima s tem že nekaj izkušenj: leta 2016 je namreč zasnovala že poročno obleko prijateljici Evi Longorii.

Profimedia
Brooklyn Beckham in Nicola Peltz sta se zaročila julija letos.

Kdaj točno bo poroka, par, ki se je zaročil julija letos, še ni dokončno zakoličil, saj bosta načrte verjetno morala prilagoditi dogajanju v zvezi s koronavirusom, bo pa zagotovo prihodnje leto.