Išče resno zvezo

FOTO: Bohotna influencerka je prepričana, da se moški bojijo njenega bujnega oprsja

R.T.
9. 6. 2020, 10.14
Posodobljeno: 9. 6. 2020, 10.22
Deli članek:

Vse, kar si želi, je resna zveza, a privlači le bogate in slavne.

Profimedia
Yvonne Bar danes.

Življenje za to nemško zvezdo erotike in vsega mesenega zagotovo ni lahko. V svoje danes bujno oprsje in telo nasploh je investirala približno 30.000 evrov, zdaj pa tarna, da ji ne uspe stkati prijateljskih vezi. Yvonne Bar je svoje oprsje povečala trikrat. Narava ji je naklonila košarici velikosti A, kar pomeni obseg med 12 in 14 centimetri, zaradi česar je nezadovoljna Yvonne pristala pod nožem. Danes se ponaša s košarico velikosti H (26 – 28 centimetrov). Pri 26-letih že nekdanja asistentka v investicijski banki se naravi roga tudi z botoksom v ustnicah in povečanima ritnicama. 

Profimedia
Yvonne Bar danes.

Yvonne investicijsko bančništvo več ne zanima, novce danes prek interneta služi s svojim telesom, a tudi to življenje je lahko garaško, trpita zlasti psiha in duša. Kot je pojasnila za Daily Star, zelo težko najde moškega, ki bi bil pripravljen za resno zvezo. »Številni občudujejo moj videz, odzivi na družabnih omrežjih pa so zelo pozitivni. Želim si razmerja, a se mi zdi, da moje oprsje dobre moške prestraši,« je potarnala.

Kaj išče v moškem?

Bohotna influencerka iz Frankfurta je prepričana, da privlači samo bogate in slavne moške, a ti niso njen tip, zatrjuje. Lep že mora biti, da ga lahko občasno pokaže na družabnih dogodkih, a je sicer lahko povsem preprost. Kot najstnica je bila po lastnih besedah trlica, prava prekla, zaradi česar je bila pogosto tarča vrstnikov, ki so jo radi zasmehovali. Zdaj se v lastnem telesu počuti udobno, manjka ji samo še partner.

Profimedia
Yvonne Bar nekdaj, v časih, ko je bila tarča zlobnih jezikov.

Profimedia
Yvonne Bar danes.