Težave v raju?

Se je kriza razplamtela? Igor Severino »zbrisal« z družabnega omrežja

R.T.
12. 5. 2020, 08.20
Posodobljeno: 12. 5. 2020, 10.10
Deli članek:

Govorice o težavah zakoncev Kojić so v jadra dobile novega vetra.

Instagram
Sta še vedno srečna skupaj?

Že nekaj časa se šušlja, da v zakonu Severine (48) in Igorja Kojića (32) "škripa". Tako bi lahko razumeli tudi Igorjevo nedavno potezo – s svojega profila na instagramu je zbrisal fotografijo, na kateri sta bila skupaj s Severino in ki je njegov profil krasila kar nekaj časa.

Omenjena fotografija je torej izginila. Na njegovem profilu sicer ostajajo fotografije in posnetki, na katerih je tudi Severina, a gre za nalaganja, ki segajo v lansko leto. Kaj novejšega z njo Kojić ni objavil.

Zakonca si sicer na instagramu še vedno sledita.

Sporna obnova

Novica o domnevnem razhodu zakoncev Kojić je vzniknila v srbskih medijih, potem ko je ona brez Igorja zapustila Beograd, da bi v Zagrebu praznovala svoj 48. rojstni dan. Srbski Informer je takrat poročal o prepiru med zakoncema v hiši Dragana Kojića –Kebe (59), Igorjevega očeta, ki jo je hrvaška pevka hotela obnoviti. Kupiti naj bi nameravala garnituro in ležalnike, da bi se lahko na njih sončila in pozirala za fotografije. Motil naj bi jo tudi Kebin bazen, zato naj bi predlagala prenovo. Takrat naj bi Kojićevim "počil film". Keba naj bi sina pozval, naj ženo prizemlji, saj da zaradi pandemije nimajo dohodka, kar naj bi Severino ujezilo.

Tisti blizu pevke sicer zanikajo, da se zakonca ločujeta.