Ogorčenje

FOTO in VIDEO: Voditeljici trda prede, ker se je norčevala iz zvezdnikove zajčje ustnice

R.T.
16. 1. 2020, 12.20
Posodobljeno: 16. 1. 2020, 12.31
Deli članek:

Je šla predaleč? Nekateri očitno mislijo, da je šla preko meje dobrega okusa.

Profimedia
Wendy Williams in njena imitacija zajčje ustnice

Ameriška televizijska voditeljica Wendy Williams je v svoji pogovorni oddaji The Wendy Williams Show pred časom spregovorila o "nekonvencionalni privlačnosti" ameriškega igralca Joaquina Phoenixa. Opevala je njegov prodorni pogled in obliko nosu, ploščo pa je zamenjala, ko je prišla pod – nos. Zbodla jo je brazgotina nad njegovo zgornjo ustnico, ki jo pogosto zakriva z brado. "Ko si obrije brke, ima tanko brazgotino," je dejala Williamsova. "Ima eno tistih, kako se jim že reče? Zajčjo ustnico." Ko je to izrekla, je ukrivila prst, z njim kot na trnek ujela ustnico in jo potegnila navzgor.

Na družabnih omrežjih je završalo. Izpostaviti gre dve imeni: kanadskega nogometaša Adama Bighilla in ameriški pevko ter igralko Cher. Prvi se je rodil z zajčjo ustnico, njegovega sina operacija še čaka.

Profimedia
Še posebej je razburila Cher.

Njegova objava je očitno ganila voditeljico, saj se je opravičila in dejala, da je njena pogovorna oddaja darovala denar neprofitni organizaciji Operation Smile.

Bighill ji je odgovoril, da ji odpušča, precej ostrejša pa je bila Cher, ki je zapisala, da bi bilo mamo Williamsove sram in da bi morala ostati brez službe.