ZABAVA

30 let strasti in epizod v Wernerjevi zgodbi

N.S.
18. 12. 2019, 20.32
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik Werner je v ljubljanski Svetovni kavarni Sputnik pripravil žur ob promociji svojega novega albuma Lom, z njim pa so praznovali številni znani obrazi.

Goran Atlej, M24
Na zabavi je upihnil tudi svečke na torti za 30 let kariere.

Werner ima to srce, ta smeh in nalezljivo dobro voljo. Po rodu Hrvat je svojo glasbeno pot začel na domačih tleh in osvajal ter osvojil s pesmijo, višino in prijaznostjo. 

Priljubljenemu glasbeniku že leta ob strani stoji njegova boljša polovica, soproga Andreja Brozović, s katero sta še vedno zaljubljena do ušes. V to smo se lahko prepričali na dogodku, kjer sta sijala od sreče in ljubezni. 

In tak je še danes, ko že leta polni dvorane v Sloveniji, kjer je njegovo »južnjačko srce« našlo dom. »Tako pestra, dolga in uspešna glasbena pot. Toliko zvestih ljubiteljev moje glasbe, oboževalk, znank, znancev, prijateljev in uspešnih sodelovanj. Toliko pesmi, koncertov, presenečenj, smeha in tudi solz sreče, da jih je težko zbrati. Spominov za 30 let. In to se praznuje,« je na promociji albuma povedal Werner, ki dodaja, da bo praznoval večkrat – z novim albumom, na koncertih v Sloveniji in tudi na Hrvaškem. Kralju slovenske zabavne glasbe so med drugim čestitali Danijel Popović, Darja Gajšek, Anna Paynich, Dragan Bulič in mnogi drugi.