Brez dlake na jeziku

Nasmejana Korošica razkrila, zakaj se že navsezgodaj smeji

E.J.
29. 6. 2019, 07.55
Deli članek:

Voditeljica Anja Ramšak vsak delavnik zbuja Slovence v najbolj poslušanem jutranjem programu na Radiu 1, svoja znana sovoditelja pa je izzvala tudi v ringu!

Osebni arhiv
Anja Ramšak, Denis Avdić in Miha Deželak so zabavna voditeljska trojica na Radiu 1, kjer skrbijo za jutranji program, poln smeha

Voditeljica Anja Ramšak (31) v oddaji Denis Avdić Show na Radiu 1 sodeluje že štiri leta. Začela je kot producentka, danes pa je nepogrešljiv del zabavne trojice, ki vsako jutro zbuja Slovence v najbolj poslušanem jutranjem programu. Odlično se je ujela s sovoditeljema Denisom Avdićem (37) in Miho Deželakom (45), s katerima se je spoprijateljila tudi zunaj studia. »Čeprav sem še nedolgo mislila, da vstajanje, smejanje in stresanje šal že navsezgodaj niso del mene, se je predvsem v zadnjem letu izkazalo drugače. Vstati je še vedno težko. A takoj ko vidim Denisa in Deželaka, se začnem smejati in neham jamrati zaradi premalo spanca,« je povedala Anja, ki tudi v etru ostaja pristna, taka, kot jo poznajo njeni najbližji.

Osebni arhiv
Anja Ramšak je pred štirimi leti postala del zabavne trojice voditeljev jutranjega programa na Radiu 1, sicer pa je zavedna Korošica, pred kratkim pa je začela trenirati kikboks.

Ponosna Korošica

Anjo ljudje poznajo kot Korošico, ki brez dlake na jeziku pove, kar ji leži na duši. Je nasmejana, a hkrati pove, da je tudi izredno občutljiva, še najbolj jo pretrese brezčutje ljudi. Ker zaradi svoje službe, vodenja jutranjega programa, vstaja zelo zgodaj, je Anja potrebovala nekaj, kar bi jo poživilo in držalo v formi. Zato je našla nov šport: kikboks. Ni skrivnost, da jo je za novi šport navdušil sovoditelj Denis, s katerim se zdaj tudi dvakrat tedensko sreča v ringu.

Osebni arhiv
Anja ima zelo rada živali, prav tako pa je navezana na domačo Koroško, njeno naravo in seveda družino

Simpatična Anja pa sicer ljubi gore in hribe, zato se tudi rada odpravi na domačo Koroško, saj je izredno navezana na svoj domači kraj in družino. »S ponosom vsakič povem, da sem Korošica. Čeprav imamo ceste, ki spominjajo na Gardaland, je Koroška regija, ki ima izredno veliko potenciala in duše,« še pravi zgovorna radijka.