Govorice

Zakonca Beckham (spet) v težavah? Jo vara s to manekenko?

J.P.
9. 3. 2019, 10.46
Posodobljeno: 9. 3. 2019, 10.51
Deli članek:

Viri blizu zakonskega para razkrivajo, da jo je spoznal lani. Postala sta prijatelja, začela sta se družiti.

Profimedia
David in Victoria Becham

Govorice, da v zakonu nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama (43) in modne oblikovalke Victorije Beckham (44) »škripa«, ne pojenjajo. Zdaj pa je odjeknila vest, da nekdanji angleški reprezentant vedno več časa preživlja z dansko manekenko Heleno Christensen (50). Tako so ju paparaci ujeli v Miamiju, medtem ko je bila žena z otroki doma v Londonu. Zakonca imata štiri otroke: Brooklyna (20), Romea (16), Cruza (14) in Harper (7).

David in Helena sta se spoznala lani, od takrat pa se menda vedno več družita. Victoriji njuno prijateljstvo ni pogodu, poročajo britanski mediji, saj sumi, da se med njima plete nekaj več. Beckhama so sicer nazadnje povezovali s pevko Rito Oro (28).
Helena je ena najuspešnejših manekenk 90. let prejšnjega stoletja. Za njo so tri zakonske zveze. V drugem zakonu z ameriškem igralcem Normanom Reedusom (50) se jima je rodil sin Mingus (19).

Victorija je leta 2003 Davidu oprostila afero s hišno pomočnico Rebecco Loos. Takrat je dejala, da je to le okrepilo njun zakon.