Stave že padajo

Kraljeve novice: razkrivamo seznam imen za dojenčka!

Nejc Simšič
9. 3. 2019, 07.50
Deli članek:

Ves svet se pripravlja na prihod novega člana britanske kraljeve družine, zato že padajo stave, kako bo otroku ime! Čeprav Harry in Meghan otrokovega spola uradno še nista razkrila, se je na vrhu seznama znašlo ime Diana.

Profimedia
Le kakšno ime bosta otroku dala Harry in Meghan?

N.S.
Seznam imen

Dojenček slavnih kraljevih zakoncev Harryja in Meghan bo na svet prijokal v prihodnjih tednih, zato v Veliki Britaniji že padajo stave glede imena.

Kot je razkril poklicni pobiralec stav William Hill, je trenutno največ denarja v igri ob ugibanju imena novega člana kraljeve družine. Čeprav Harry in Meghan uradno še nista razkrila spola svojega prvega otroka, se govori, da bo deklica, kar naj bi Meghan nakazala na nedavni »baby shower« zabavi (tako imenovani zabavi za dojenčka) v New Yorku.

Profimedia
Princa Harry in William ne bosta nikoli pozabila svoje mame Diane.

Wikipedia
Če bosta Harry in Meghan res povila deklico, stavnice pravijo, da bo ime dobila po pokojni princesi Diani.

MOČNO VODI DIANA

William Hill je razkril seznam imen, na katera stavi na tisoče ljudi. Na prvem mestu je z močno prednostjo ime Diane, pokojne mame princa Harryja in princa Williama. »Ime Diana vodi precej pred preostalimi, in to z možnostjo 10 proti 1. Visoko na seznamu najdemo tudi imena Alice, Victoria in Alexandra, če bo punčka. Medtem ko na seznamu za fantka vodijo imena Arthur, Edward in James,« je naštel znani pobiralec stav. Z imenom Diana bi se Harry in Meghan poklonila pokojni princesi Diani, ki je umrla, ko je bil Harry star 12 let. Če bosta otroka res poimenovala princesa Diana, bo to že drugi poklon kraljici ljudskih src, saj sta se ji poklonila že princ William in Kate, ko sta svojo hčerkico poimenovala Charlotte Elizabeth Diana. Če bosta tudi Harry in Meghan izbrala slednje ime, pa bo to gotovo velikega pomena tako za Harryja kot za Williama, ki še danes vsak dan pomislita na mamo in je ne bosta pozabila nikoli in za nič na svetu.