Se je spomnite?

VIDEO: Susan navdušila tudi na talentih

T.P.
11. 1. 2019, 18.30
Deli članek:

Se spomnite škotske pevke, ki je pred leti s svojim glasom v oddaji Britanija ima talent osvojila ves svet?

Profimedia
Pevka je s skladbo skupine The Rolling Stones Wild Horses v ameriških Talentih navdušila občinstvo in žirijo.

Reuters
Susan pred devetimi leti, v času šova Britanija ima talent

Zdaj znova nastopa v tem šovu, le da v njegovi ameriški različici. Ustvarjalci oddaje so jo povabili v poseben šov, v katerem bodo nastopili tekmovalci iz vsega sveta, ki so v njem že sodelovali.

Susan je za prvi nastop izbrala pesem skupine The Rolling Stones Wild Horses, s katero je zaznamovala sezono britanskega šova, v kateri je sicer končala na nezavidljivem drugem mestu (zmagala je plesna skupina Diversity). S svojim performansom je občinstvo navdušila, namenilo ji je stoječe ovacije, med žiranti pa je največji vtis naredila na članico skupine Spice Girls Mel B; ta je pritisnila na zlati gumb in jo tako poslala neposredno v finale.

»V kakšno neverjetno čast in veselje mi je sedeti tu in poslušati tebe in tvoj angelski glas. Želim biti ženska, ki ti bo dala tisto, kar si zaslužiš,« je ob tem dejala Mel B.

Simon Cowell, ki je na žirantskem stolčku sedel že, ko je Susan pela v britanskem šovu, pa ji je dejal: »Ne morem si zamisliti nobenega drugega tekmovalca, ki bi to oddajo zaznamoval bolj, kot si jo ti. Ti si tista prava. Vplivala si na ogromno življenj in neverjetno vesel sem, da si znova tukaj.«

Susan pa je ostala skromna. »Karkoli se bo zgodilo, jaz se že zdaj počutim kot zmagovalka. Upam, da bom tiste, ki nimajo samozavesti, navdihnila, da naredijo stvari, ki si jih želijo,« je povedala. Susan je sicer na odru ameriških talentov že stala leta 2011. Takrat je kot gostja nastopila v drugem polfinalnem večeru.

Pevka je sicer ena redkih tekmovalk, ki ni poniknila v pozabo že pet minut po ugasnitvi televizijskih kamer. Po oddaji je prodala več kot 20 milijonov albumov, prislužila pa si je tudi dve nominaciji za grammyja. Prav tako je precej spremenila svoj videz.