Naraščaj

Razkrito, kaj kraljico dela tako mladostno

Sonči Nered Čebašek
31. 12. 2018, 19.58
Deli članek:

Zadnje fotografije britanske kraljice Elizabete II. so dobesedno osupnile, saj je monarhinja na vseh videti nenavadno mladostno.

Reuters
Eden izmed najnovejših posnetkov kraljice Elizabete

Po podobah kraljice, ki so nastale med prazniki, bi si upali trditi, da bi na vsem svetu težko našli damo v triindevetdesetem letu, ki bi bila videti tako mladostno.

O izvrstnem stanju kraljice pa priča tudi iskren in širok nasmeh na njenem obrazu, ki je bil prisoten prav ves čas.

Profimedia
Princeska Charlotte se sproščeno popraska kjerkoli in kadarkoli.

Vir z dvora pa je zdaj razkril, kaj ohranja kraljico mladostno, in tudi razlog, zakaj je bila prav med prazniki tako razposajena.

KONČNO ČAS

Vrelec kraljičine mladosti so po zagotovilu neimenovanega vira njene pravnukinje in pravnuka.

Profimedia
Sestri Savannah in Isla ter njuna sestrična Mia so vedno vesela druščina.

»Kraljica je po naravi hudomušna in igriva ženska, a nikoli ni imela priložnosti, da bi ta del njene osebnosti prišel do izraza, saj je že zelo mlada zasedla prestol. Potem se je poleg državniških obveznosti posvečala še štirim otrokom, in tudi ko so se ji rodili vnuki, je bila kot vladarica na vrhuncu svoje moči – ni bilo dneva, da ne bi imela kakšne uradne dolžnosti, letno pa je opravila tudi po deset turnej po svetu,« pripoveduje vir in nato pride do bistva: »Šele zdaj, ko se je upokojil kraljičin mož princ Philip in je tudi sama opustila okoli sedemdeset odstotkov obveznosti, ima končno čas za sproščeno ukvarjanje z otroki – in njene pravnukinje in pravnuka so ji pravi navdih, saj so sproščeni nagajivci, prav navihanost pa kraljica pri otrocih obožuje.«

Profimedia
Isla in Mia sta srboriti in se pogosto zravsata.

Vir še razkrije, da je kraljica prav z namenom, da bo več časa s pravnukoma in pravnukinjami, letos družinam ukazala, da morajo biti pri njej v Sandringhamu vsaj tri dni, in jim tudi jasno povedala, da zaradi druženja z otroki.

Izvedeli pa smo še zanimivost, ki se je je domislila kraljica sama: kadar ni prisotna na dogodkih, kjer so njeni pravnuki, nato gleda njihove fotografije, ali pa snemalcem naroči, da jih posnamejo, ko zganjajo vragolije, in si posnetke nato večkrat ogleda.

profimedia
Vse tri deklice obožujejo živali, imajo svoje pse in tudi konje.

KDO JE GLAVNI?

Kraljica menda najbolj obožuje princeso Charlotte, ki ji je najbolj podobna in je najbolj sproščena. Sledita ji vnukinji princese Anne, Savannah in Isla Phillips – menda zato, ker sta najbolj divji. Hčer Zare Tindall Mio obožuje zaradi njene ljubezni do živali, princa Georgea pa zaradi ostrega jezika in glasnega razgrajanja, kadar je v družbi sestričen.

Reuters
Kadar je princ George s sestričnami, menda kar malce podivja.

Pravnukinja Lena in pravnuk Louis sta še v plenicah in kraljice še ne moreta zabavati, se pa menda ves dvor na moč veseli naslednjega pravnuka ali pravnukinje, ki se bo princu Harryju in Meghan Markle rodil(a) spomladi.

Profimedia
Lepa princeska Charlotte tudi strumno pokaže jezik.