Zabava

Glasbenice se odlično znajdejo s konji

Teja Pelko
10. 12. 2018, 06.45
Deli članek:

Članice hrvaško-slovenske skupine so se odločile, da prehitijo Božička in dedka Mraza.

Bojan Dragojević
čiteljice so med snemanjem spota lovile še zadnje jesenske sončne žarke.

Učiteljice so do zdaj nastopile že v osmih državah, kmalu pa načrtujejo tudi koncerte v državah, ki jih do zdaj še niso obiskale.

Njihovih 14 videospotov ima na youtubu več kot 160 milijonov ogledov, kar je res neverjetna številka, na katero so dekleta lahko upravičeno zelo ponosna.

Svoje zveste poslušalce so namreč že zdaj obdarile z novo pesmijo. Ta nosi naslov Na usnama, in kot se za poklon spodobi, je nekaj posebnega. 

»Nova pesem Na usnama je ena naših najljubših pesmi, saj ima prav posebno melodijo. Spominja nas na dobre stare čase in komaj čakamo, da jo naše občinstvo sliši,« so nam povedale Učiteljice. 

Pesem je dobila tudi videopodobo. Spot so dekleta posnela na ranču v bližini Beograda. Največ težav je ekipipovzročalo nepredvidljivo vreme, medtem ko so se članice skupine s konji odlično znašle. 

Največji vtis so konji naredili na Ano. »Rada imam prav vse živali, ampak s konji nisem imela stika od mladih nog. Nisem niti vedela, da se z njimi tako dobro razumem. Na snemanju sem bila prava šepetalka konjem,« je v šali povedala lepa Slovenka in dodala: »To so res lepe in plemenite živali. Vse tri smo na snemanju konje tudi jahale. Malo nesreče je imela edino Silvia njen konj je bil namreč ravno ta dan muhaste volje, a se je na srečo vse dobro končalo.«

Čeprav so seksapilna dekleta med snemanjem spota lovile še zadnje jesenske sončne žarke, se že zelo veselijo zime. Prav poseben čar pa ima zanje mesec december. »Ta mesec imamo vedno zelo veliko nastopov, prav vsi pa so nekaj posebnega. Ljudje so namreč bolj veseli in sproščeni kot po navadi in zabave so zato toliko boljše,« so nam za konec še dejala dekleta.

Bojan Dragojević
Ana, Matea in Silvia so dokazale, da znajo tudi s konji.