Odkrito o ljubosumnosti

Priljubljeni pevec razgalil svojo dušo

T.P.
12. 10. 2018, 20.15
Deli članek:

Ljubljenec ženskih src Zdravko Čolić je že vrsto let v zvezi z Aleksandro, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki, Una in Lara.

Last izvajalca
Šarmantni Zdravko je že vrsto let srečen v objemu Aleksandre, s katero ima dve hčerki.

Njegova žena se nerada izpostavlja v javnosti, s tem, da je zelo priljubljen pri nežnejšem spolu, pa nima nobenih težav.

»Moja soproga zares ni ljubosumna. Midva sva skupaj že zelo dolgo. Medsebojno zaupanje je eden od blagoslovov v najinem zakonu. Če se ukvarjate s takšnim poslom, kot se jaz, mora biti vaša druga polovica razumna. Aleksandra je že od vsega začetka sprejela mene skupaj z mojo kariero, kot emancipirana ženska, pa ni bilo nikoli nobene potrebe o polemikah glede žensk, ki me obkrožajo. Hvala bogu je teh v mojem občinstvu zelo veliko,« je v smehu za srbski časnik Blic dejal Zdravko.

Čolić se lahko pohvali z zavidanja vredno kariero, ki se razteza že več desetletij, usklajevanje družinskega življenja s poslovnim pa zna biti kdaj tudi težko. »Bili so trenutki, v zadnjih letih jih je vse več, ko si želim biti več doma ob ženi in hčerkah kot na nastopih, a življenje je sestavljeno iz kompromisov. Uspelo mi je, da delam z istim tempom kot prej, ob tem pa ne izpustim pomembnih trenutkov Uninega in Larinega odraščanja. Kljub temu je ženska vedno steber hiše, ona jo veliko bolje podpira kot moški. Tudi moja mati je imela končno besedo, oče pa je bil tisti, ki je služil denar,« je razkril večni šarmer, ki na veliko veselje svojih številnih oboževalk in oboževalcev kljub že dopolnjenemu 67. letu starosti svoje kariere ne namerava obesiti na klin.

Zdaj je občinstvo razveselil z novim videospotom za skladbo Ničeg nije bilo između nas, ki na youtubu beleži večmilijonske oglede. Režijo spota je Zdravko zaupal Aleksandru Kerekesu Kekiju, glavni vlogi mladega poročnega para, ki preživljata krizne trenutke, pa sta odigrala Agneta Azirović in Ivan Papić.