PRETEP

Slavni raperki sta fizično obračunali

N.S.
10. 9. 2018, 18.30
Posodobljeno: 10. 9. 2018, 18.39
Deli članek:

Hollywood že dolgo ni imel takšne drame, kot se odvija med dvema slavnima raperkama. Petindvajsetletna raperka Cardi B se je zapletla v pretep s pevko Nicki Minaj.

arhiv Svet24
V lase sta si skočili Cardi B in Nicki Minaj.

Ves svet je trenutno razdeljen na dva pola – na tiste, ki podpirajo raperko Cardi B, in tiste, ki so zvesti Nicki Minaj. Obe slavni raperki namreč že nekaj časa nista v najboljših odnosih, a tokrat je šlo predaleč, saj je prišlo celo do fizičnega nasilja. V New Yorku trenutno poteka priljubljeni teden mode, ki na kup zbere modne oblikovalce, ljubitelje mode, bogataše in zvezdnike. Očitno pa bo letošnji teden mode zaznamovan tudi s pretepom. Obiskali sta ga tudi pevki Cardi B in Nicki Minaj, ki javno pokažeta, da nista v dobrih odnosih, zdaj pa sta to pokazali vsemu svetu.

Profimedia
Cardi B je imela dovolj laži in grdih besed svoje glasbene "kolegice".

Pretep in pol !
Ko sta se obe zvezdnici udeležili iste zabave, se je Cardi odločila, da bo z Nicki besedno obračunala. Jezno je pristopila do nje in dejala, da ji želi nekaj povedati, medtem pa so vmes že stopili varnostniki. A Cardi se ni dala, znova je skočila v starejšo raperko. Varnostniki so jo zato potegnili na stran, a še pred tem je mladenki uspelo v Nicki vreči čevelj. Vročekrvno zvezdnico so nato brez čevlja pospremili do vrat, kasneje pa je na instagramu zapisala, da je imela dovolj zbadanja s strani starejše pevke. »Veliko sranja sem že požrla z njene strani. Govorila je laži, drugim grozila, da ne smejo sodelovati z mano ... Večkrat sem se želela z njo o tem pogovoriti, a se je izmikala. Zdaj pa je omenila mojega otroka in mojo vzgojo ... in to je zame preveč! Ogromno sem vložila v to, da sem prišla do sem, zato ne bom nikomur dovolila, da to uniči.«

Profimedia
Nicki se je po pretepu poskušala vesti, kot da se ni nič zgodilo.