Zabava

Maja Šuput za prvo obletnico zveze dobila uro, ki stane kot avto

Teja Pelko
21. 8. 2018, 21.30
Deli članek:

Hrvaška pevka se z zaročencem Nenadom Tatarinovom trenutno na Mikonosu.

Par je tam proslavil tudi prvo obletnico zveze, Nenad pa ji je ob tem jubileju poklonil darilo, za katerega je moral globoko seči v žep.

Podaril ji je namreč uro znamke Rolex, na zadnjo stran pa je dal vgravirati: »S tabo skozi čas v ljubezni. Ljubim te.« 

Maja je bila darila neizmerno vesela. Seveda ga je pokazala tudi svojim oboževalcem na družbenem omrežju Instagram. »Vav, najlepše darilo in presenečenje, ki sem ju kadarkoli dobila. Srečno obletnico ljubezni nama želim,« je ob prejemu darila zapisala Šuputova. Najnižja cene ure omenjene znamke je 3300 evrov.

Za Majo je sicer precej naporno poletje. Zaradi številnih nastopov je bila tako izčrpana, da je večkrat poiskala celo zdravniško pomoč. »Poletna turneja je trajala zelo dolgo. Bila je zelo naporna. A to leto imam sopotnika, ki je vse neprespane noči preživel z mano, tako da tudi padec imunitete in bronhitis nista bila tako strašna. Neko popoldne me je na poti na naslednji nastop znova peljal na infuzijo. Ko ga je zdravnik videl, nama je rekel, da sva oba v groznem stanju, tako da sva si namesto kosila ali vina razdelila infuzijo. Meni je bilo to mučno, saj oseb, ki jih ljubiš, ne želiš videti s cevkami v rokah. To sem mu tudi povedala, a moj bodoči mož je dejal: »Ljubezen, v tem ni nič groznega. Zdaj nama bo samo boljše. Edino, kar bi rad, je, da skupaj dočakava pozno starost, pa da si v nekem domu za starostnike spet razdeliva infuzijo.« Maja je te besede pod posnetkom, na katerem z zaročencem pozira s cevkama v roki, razkrila svojim oboževalcem. Zaradi številnih nastopov in obveznosti jima še ni uspelo dahniti večnega da, čeprav si to nadvse želita.