Zavidanja vredna postava

FOTO: Saša Pavlin Stošić na plaži čisto gola

Teja Pelko
7. 8. 2018, 20.15
Deli članek:

Igralka, ki je širši javnosti najbolj znana po vlogi zapeljive Karin iz serije Usodno vino, letos tudi na morju ni "ubežela" kameram.

Instagram
Saša je v Istri s fotografom Matjažem Tančičem posnela serijo nadvse čarobnih fotografij.

Le da tokrat ni šlo za filmske, pač pa za fotografske.

Instagram

Instagram

Instagram

V svoj objektiv jo je namreč v Istri prejšnji mesec lovil priznani fotograf Matjaž Tančič, nad njegovimi posnetki pa je bila navdušena tudi sama, saj jih je kar nekaj delila na svojih družbenih omrežjih.

Da se lahko 29-letna Ljubljančanka pohvali z zelo zapeljivo postavo, je pokazala že večkrat, najbolj pa v filmu Prebujanja, v katerem je pokazala vse svoje telesne čare. V Evinem kostumu je pozirala tudi Matjažu. Z videnim je navdušila tako Tančiča kot njegove sledilce, med katerimi ima Saša Pavlin Stošić tudi veliko svojih kolegov.

Igralka je s fotografskih zdaj že prešla na filmske kamere. Trenutno namreč snema slovensko grozljivko The Curse of Valburga, nad delovno obarvanimi gledališkimi počitnicami pa se čisto nič ne pritožuje, saj to počne z največjim veseljem. »Jaz imam res rada kamero. Blazno uživam pred kamero. Obožujem seveda tudi gledališče. A teater je življenje, naš vsakdan. Film je pa tista češnjica na vrhu smetane, ki mi zraven daje še neizmeren užitek,« nam je pred časom dejala Pavlin Stošićeva. Upamo, da jih bo imela priložnost doživeti še veliko.