Zabava

Maria Rotha je v Parizu opeklo sonce

Teja Pelko
6. 8. 2018, 17.00
Deli članek:

Skupina Vigor, ki je srca slovenskih poslušalcev ukradla s pesmima Da sam ja on in Još fališ, zdaj predstavlja prelepo balado z naslovom Bol, ki nosi močno sporočilo.

last izvajalca
Postavni pevec ima veliko oboževalk tudi v Sloveniji. Pri dekletih mu je zunanjost drugotnega pomena, bistvena sta mu šarm in značaj.

Pesem namreč govori o dveh, ki sta zaradi ponosa zanemarila tisto najpomembnejše, kar šteje – to je ljubezen.


Skladba je dobila tudi vizualno podobo, fantje pa so za lokacijo spota izbrali Pariz, saj je pesem ljubezenska, francoska prestolnica pa je svetovno znana po ljubezni in romantiki.

»Pariz smo izbrali, ker nas je na to mesto spominjala pesem. Pariz je bil vedno mesto ljubezni in logično nam je bilo, da bomo spot posneli prav tam. Spot smo snemali ves dan, od osmih zjutraj do polnoči. Bilo je zelo naporno. Pariz je fantastičen, ampak ta dan je bilo tako vroče, da smo večkrat prekinili snemanje samo zato, da smo si obrisali pot. V spotu imam glavno vlogo in sem bil najdlje na soncu. Veliko zadnjih kadrov je bilo neuporabnih, saj me je sonce opeklo in se na kameri prav vidi, kako se mi je spremenila barva obraza,« je z nasmeškom na obrazu dogajanje na snemanju spota opisal simpatični Mario.

last izvajalca
Mario si bo snemanje spota v Parizu za vedno zapomnil po žgočem soncu.

Časa za dopust ne bo


Pred fanti je naporen avgust, nad čemer pa se člani skupine ne pritožujejo. Tudi dopusta ne pogrešajo, ampak so zelo veseli, da bodo poletje preživeli na odrih nekdanje Jugoslavije. »Na srečo smo eni tistih izvajalcev, ki res veliko koncertirajo. Mi smo presrečni in neizmerno hvaležni, da je tako. Vedno smo dajali vse od sebe, saj se zelo dobro zavedamo, da nič ne pride samo od sebe. Čeprav časa za dopust ne bo, nam vedno ostane kakšna luknja v koledarju, da lahko za par dni kam pobegnemo in si napolnimo baterije. V bendu imamo namreč slogan, ki pravi: spali bomo, ko bomo v 'penziji',« so nam še zaupali fantje tudi pri nas vse bolj popularne skupine.