Anja Jenko

Čisto navdušena nad svojim novim oprsjem

T.P./Novice Svet24
30. 6. 2018, 20.00
Posodobljeno: 30. 6. 2018, 20.45
Deli članek:

Lepotička, ki je pred dobrim letom prvič postala mamica – malemu fantku Liamu, si je maja s pomočjo mariborskega kirurga uresničila veliko željo.

Tibor Golob
Jenkova z življenjskim sopotnikom Mariem Pejčićem.

Narediti si je dala novo oprsje, saj ji je naravno zaradi dojenja povsem splahnelo, s tem pa tudi njena samozavest.

Anja Jenko se je pred operacijo pozanimala o vsem in zato tudi počakala, da se je sinček Liam nehal dojiti in začel samostojno hoditi.

Tibor Golob
Anja je navdušena nad svojo novo podobo.

OD BOLEČIN DO RADOSTI

Navdušenja po operaciji ni mogla skriti, pozabila je tudi na tri dneve bolečin. »Prej nikoli nisem pomislila, da bi si dala narediti novo oprsje. Po porodu in dojenju pa je bilo to videti zares ubogo. Mislim, da se s podobno težavo srečuje veliko mamic. Za operacijo sem se odločila, ker se v svoji koži nisem več počutila dobro. Obleke mi niso več stale tako kot prej. Moje telo se je zelo hitro vrnilo v predporodno obliko in glede tega imam res srečo, a od bujnega oprsja so ostale samo 'čajne vrečke'. Zato sem se pozanimala o operaciji in se za to tudi odločila. Prve tri dni po posegu so bile bolečine komaj vzdržne. Potem pa je bolečina skoraj povsem popustila in po enem tednu sem popolnoma samostojno lahko poskrbela tudi za svojega sinčka. Edino, na kar sem morala biti pozorna, je dvigovanje Liama – a s tem ni bilo veliko težav, saj sem z operacijo zavlačevala, dokler se Liam ni zares trdno postavil na noge,« nam je o operaciji povedala nekdanja zajčica, ki danes živi mirno družinsko življenje in se pripravlja na to, da se bo jeseni, ko gre Liam v vrtec, popolnoma posvetila karieri blogerke.

Tibor Golob
"Od bujnega oprsja so ostale samo »čajne vrečke«. Zato sem se pozanimala in se odločila za operacijo."

SREČNA MAMA JE BOLJŠA MAMA

Anja je takoj po operaciji preizkusila vsa svoja oblačila in se kar ni mogla nagledati svojega novega oprsja. Tudi z velikostjo je zelo zadovoljna, večina ljudi pa spremembe niti ne opazi. »S kirurgom Andrejem Testenom sva se dogovorila za velikost prsi, ki je primerna moji postavi. Zato nekateri niti niso takoj opazili, da je nekaj drugače. Res je sicer, da sem si pred operacijo veliko pomagala z nedrčki in si izmišljala trike, kako na videz ohraniti velike prsi. Zato razlika v očeh drugih niti ni očitna in vesela sem, da je tako. Je pa popolnoma drugačno moje počutje. Moja samozavest se je vrnila in počutim se bolje kot kdajkoli prej,« nam je z navdušenjem opisala Anja, ki verjame, da je srečna mama boljša mama.