Zvezde plešejo

Dobil je to, kar si je tako zelo želel

Nejc Simšič/Novice Svet24
25. 6. 2018, 20.00
Posodobljeno: 25. 6. 2018, 20.02
Deli članek:

Priljubljeni glasbenik in drugouvrščeni tekmovalec šova Zvezde plešejo tokrat predstavlja svojo novo pesem Hotel za 2, za katero je posnel tudi videospot, v njem pa mu družbo dela soplesalka Maja Geršak.

Osebni arhiv
Gašper in Maja Geršak sta se ujela že v šovu Zvezde plešejo.

Talentirani glasbenik Gašper Rifelj je Sloveniji postregel z novo pesmijo, za katero pravi, da je latino pesem s plesnim pridihom, ki je kot nalašč za te poletne dni.

Zanimivo, takoj na začetku šova Zvezde plešejo si postregel s pesmijo Ljubljena, zdaj, po koncu šova, pa še s pesmijo Hotel za 2. Je to naključje?

Pred šovom sem si želel, da me ljudje bolje spoznajo z novo skladbo. Po koncu šova pa imam toliko pozornosti, ljudje so me lepo sprejeli, za kar sem jim res hvaležen, in želel sem si izdati nekaj poletnega.

V videospotu ti družbo dela soplesalka Maja Geršak. Zakaj si izbral prav njo?

Z Majo sva se v teh mesecih res povezala in zelo sem si želel, da bi bila v mojem novem videospotu. Vesel sem, da sva dala v zgodbo neko pristno energijo, ki je med nama. Že kar nekaj spotov sem posnel, ampak nikoli še nisem bil tako sproščen kot tukaj.

Osebni arhiv
Gašper je želel, da ima videospot poletno energijo, da je sproščen, plesen ...

Sta tudi po šovu še vedno prijatelja, se še kaj družita, slišita?

Seveda. Mislim, da sva v teh mesecih zgradila lep odnos, ki bo zagotovo ostal. Slišiva se zelo pogosto, ona sicer živi v Hongkongu, ampak naju ta razdalja nič ne ovira, da ne bi ostala v stikih.

Sledi morda v kratkem tudi album ali boš raje izdajal pesem za pesmijo?

Konec leta bo izšel moj prvi album, septembra pa sledi najprej nova pesem. Poleg vsega imam še glavno vlogo v muzikalu Madagaskar, ki pride na gledališke odre konec septembra, tako da mi zagotovo ne bo dolgčas. Vesel sem, da lahko počnem stvari, v katerih resnično uživam.

Osebni arhiv
Izvrstna plesalka Maja Geršak je postala njegova dobra prijateljica.